Öldürülüp havuza atılmıştı! Genç kızın otopsi raporunda korkunç detay…

Geçtiğimiz aylarda Muğla’nın Milas ilçesinde öldürülerek cansız bedeni havuza atılan Zehra Bayır’ın otopsi raporunda ortaya çıkan detaylar herkesi şaşkına çevirdi.

Öldürülüp havuza atılmıştı! Genç kızın otopsi raporunda korkunç detay…

Muğla’nın Milas ilçesinde çalıştığı mekanda öldürülerek cansız bedeni eğlence mekanının havuzuna atılmıştı. Cesedi havuza atılan 18 yaşındaki Zehra Bayır’ın otopsi raporu ortaya çıktı. Ortaya çıkan raporu incelediğimizde Bayır’ın başına sert cisimle vurulduğu ve yapılan baskıdan dolayı kaburga kemiklerinin kırıldığı belirlendi.

Kardeşinin tedavi masrafı için çalışıyordu!

24 Temmuz günü Muğla Milas Selimiye Mahallesinde meydana gelen olay herkesi gözyaşlarına boğdu. Konya’da yaşayan ve Milas’a çalışma amaçlı gelen Zehra Bayır, madde bağımlığı olan kardeşinin tedavi masrafını üstlenmek için eğlence mekanında şarkı söylemeye başladı.

Zehra Bayır

Konuşulan iddialara göre eğlence mekanının sahibi Zehra Bayır’a toplu para vereceğini söyleyip onu oyaladı. Zehra Bayır’da kardeşinin tedavi masraflarını ödemek için Konya’ya gideceğini ve toplamda 50 bin TL alacağı olduğunu söylemesinin üzerine işletme sahibiyle tartışma yaşadı. Yaşanan tartışmanın giderek büyümesiyle işletme sahipleri sert bir cisimle Zehra Bayır’ın kafasına vurdu. Aldığı darbenin etkisiyle yere düşen Bayır’ın cansız bedenine mekanın bahçesinde yer alan havuzda ulaşıldı.

Olaydan sonra mekan temizlenmiş

Olayla ilgili araştırma yapan jandarma ekipleri eğlence mekanının sahiplerini ve birkaç kişiyi göz altına aldı. Yapılan işlemlerin ardından birkaç kişi tutuklandı. Mekanda yapılan çalışma sonucu işletmede yer alan delillerin ortadan kaldırılması için her yerin temizletildiği ve hiçbir şey olmamış gibi davranıldığı ortaya çıktı. Ortaya çıkan otopsi raporunda Zehra Bayır’ın baskı sonucunda kaburga kemiklerinin de kırıldığı ortaya çıktı.