Binance, 4 Altcoin İçin 'Delist' Kararı Aldı

Binance, BitShares (BTS), PERLeco (PERL), Tornado Cash (TORN) ve Waltonchain (WTC) dahil olmak üzere dört kripto parayı 7 Aralık'ta listeden çıkarma kararı aldı, bu karar sonrasında ilgili varlıkların fiyatlarında düşüş yaşandı.

Binance, 4 Altcoin İçin 'Delist' Kararı Aldı

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, BitShares (BTS), PERLeco (PERL), Tornado Cash (TORN) ve Waltonchain (WTC) olmak üzere dört kripto parayı listeden çıkarma kararı aldı. Borsa tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, 7 Aralık'ta saat 6'da gerçekleşecek olan bu de-liste işlemi, Binance'ın yüksek standartlarını sürdürebilme ve piyasadaki değişimlere adapte olma amacını taşıyor.

Binance'den Açıklama ve De-Liste İşlemleri

Binance tarafından yapılan açıklamada, borsanın listelenen varlıkları düzenli olarak incelediği ve belirlenen standartlara uymayan veya sektörde değişiklik yaşanan varlıkları listeden çıkardığı ifade edildi. İlgili varlıklar için para çekme işlemleri ise 7 Mart 2024 tarihine kadar devam edecek.

Fiyat Değişimleri ve Reaksiyonlar

Delist kararının ardından TORN yüzde 50, PERL yüzde 47, WTC yüzde 45 ve BTS ise yüzde 5 değer kaybetti. Bu değişimler, Binance'ın delist politikasının piyasa üzerindeki etkilerini gösteriyor.

Binance Hakkında Bilgi

2017 yılında kurulan Binance, dünya genelindeki en büyük kripto para borsası olarak biliniyor. Ancak, 21 Kasım 2023 tarihinde kara para aklama, lisanssız para aktarımı ve yaptırım ihlali suçlamalarıyla karşı karşıya kalarak 4.3 milyar dolar para cezasına çarptırıldı.

Binance, kripto para dünyasındaki dinamiklere uyum sağlama ve standartlarını koruma amacıyla düzenli olarak varlıklarını gözden geçiriyor.

Etiketler