Bahçeli: Sosyal medya düzenlemesi kanunlaştırılmalıdır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde "20.000 Öğretmen Atama Töreni'nde konuşma yaparken sosyal medya ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ardından MHP Başkanı Devlet Bahçeli MHP MYK ve MDK toplantısında sosyal medya ile ilgili açıklamalara yer verdi.

Bahçeli: Sosyal medya düzenlemesi kanunlaştırılmalıdır!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 20 bin atama gerçekleştirilen törende gündemde yer alan boykot hakkında açıklama yarken sosyal medya hakkında da konuştu.

sosyal medya düzenlemesi

Sosyal medya düzenlemesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında sözlere yer verdi:

'Sosyal medya medyadan popüler kültürün etkilerinden evlatlarımızı korumamız gerektiği anlaşılıyor. Bu süreci de iki ayaklı bir mücadele ile yürütmemiz gerekiyor. Bakanlığımızın hazırlıklarını sürdürdüğü çalışmayı yakından takip ediyoruz. Türkçe seferberliğini de takdirle karşılıyorum. İstiyoruz ki evlatlarımız milli ve manevi değerlerimizle daha fazla hemhal olsun.

Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesillerin yolu öncelikle bizi biz yapan hasletleri içselleştirmekten geçiyor. Bu kritik süreçte öğretmenlerimize, idarecilerimize görevler düşüyor. Ailelilerimizin evlatlarını yetiştirirken onları popüler kültürün acımasız dişlilerine terk etmemeleri çok önemlidir.'

devlet bahçeli

Bahçeli: Son gelişmeler göstermiştir ki sosyal medyanın mutlak suretle denetim altına alınması şarttır

MHP Başkanı Devlet Bahçeli MHP MYK ve MDK toplantılarında ise açıklamalarıyla dikkat çekti. Bahçeli konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

'Hiç kimse yürüyüşümüzü engellemeyecektir. Son gelişmeler göstermiştir ki sosyal medyanın mutlak suretle denetim altına alınması şarttır. Bunun yanı sıra ahlaki ve hukuki açıdan sınırlandırılması hayat memat konusudur. 1 Ekim 2022 tarihinde TBMM çalışmalarına başlar başlamaz hazırlığı büyük oranda tamamlanmış olan sosyal medya düzenlemesi kanunlaştırılmalıdır. İnsanların özel hayatlarının siyaset malzemesi yapılması vahim bir ahlaksızlıktır.

Milli güvenliğimiz sosyal medyada tahrip edilmemelidir.

Kılıçdaroğlu için 2023 bitiş ve tasfiye yılı olacaktır. Her şey gün gibi ortadadır. Artık saklanacak durumu kalmamıştır. Kılıçdaroğlu'nun demokrasi anlayışı sakat, milliyetçilik iddiaları sahte, adalet zihniyeti batıktır.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan sokak eyleminde görevini yapan polisimiz hakkında Kılıçdaroğlu'nun talimatıyla suç duyurusu yapılması namertliktir. CHP budur. Kılıçdaroğlu'na diyorum ki: Sen affetsen ne yazar affetmesen ne yazar? Milliyetçi Hareket Partisi, kahraman güvenlik güçlerimizin sonuna kadar yanındadır.'

Etiketler