BAGFS hisse incelemesi ve geleceği 2022

Borsa İstanbul'un adından son dönemde sıkça söz ettiren ve yatırımcıları tarafından çok yakından takip edilen Bandırma Gübre Fabrikaları şirket ve hisse incelemesini gelin hep birlikte yapalım.

BAGFS hisse incelemesi ve geleceği 2022

Bandırma Gübre Fabrikaları A.Ş. Şirket Tarihçesi 

1969 yılında yurt içinde artış gösteren kimyevi gübre ihtiyaçlarından yola çıkarak kurulmuş olan Bandırma Gübre Fabrikaları, kimyevi gübre üretimi konusunda birden fazla üretim alanı ile birlikte ülkede önde gelen firmalardan biri demek yanlış olmaz. 

BAGFAS Hissesi Halka Arz Süreci

2007 yılında Borsa İstanbul'da 1,04 TL'den işlem görmeye başlayan BAGFAS hisseleri aradan geçen 14 yılın sonunda 13.97 TL'den işlem görüyor. BAGFAS şirketinin yüzde 61,21 oranında halka açıklığı ile birlikte 82.633.500 adet hisse senedi dolaşımda işleme konu oluyor.

BAGFAS  şirketinin piyasa değeri anlık olarak, 1.885.950.000 TL olarak değer kazanmaya devam ediyor. Haberin yapıldığı vakitlerde tarihin en yüksek BAGFAS seviyesine gelen hisse senedi. 13.97 TL'den işleme devam ediyor.

BAGFS Hisse Yorum

Bagfaş Bandırma Gübre Fabrikaları, tarihi zirvesinde devam işleme devam ederken 8 Aralık gününü yüzde 10 kazançla 13.97 TL değerine kadar yükselmiştir. Günlük grafiklere baktığımız taktirde 14.01 TL'de olan direncini yarın deneyecek olan BAGFAS hissesi günü tavan seviyesinde ve büyük bir GAP boşluğu ile tamamlayacak gibi duruyor. Tavanda bekleyen 87 bin lot ise güven vermeye devam ediyor. 

Şirketin davalarının olası olumlu sonuçlanması durumunda hisse fiyatlarının şu an bulunduğu noktadan çok daha ileri gideceği düşünülüyor.

BAGFAS KAP 

Son KAP bildirimi ile birlikte Bagfas hisseleri günü tavan seviyesinde sürdürüyor.

bagfas kap

Bagfas Satıldı Mı? 

Bagfas kapatılma riskine girdikten sonra faaliyetlerine tamamen durdurmanın eşiğinden dönmüş ve borsada hisselerinde pazar değişikliğine gidilmişti. Fakat herhangi bir sahiplik değişikliğine gidilmedi.

BAGFAS Yönetim Kurulunda Kimler Var?

-Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Yahya Kemal GENÇER
-Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğinde ise Süleyman BODUR var.
-Yönetim Kurulu Üyesi İpek Seviye GENÇER
-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Erdal DUMANLI
-Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Sırrı YIRCALI
-Yönetim Kurulu Üyesi Hayrullah Nur AKSU
-Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İLGEN

Üst Yönetim

-Yahya Kemal GENÇER (Kimya Yüksek Mühendisi) Genel Müdür
-İbrahim ÜNAL Genel Müdür Yardımcısı (Muhasebe ve Mali İşler - İdari ve Genel Yönetim)
-İpek Seviye GENÇER Genel Müdür Yardımcısı (İdari-Hukuk)
-İstek ERTEN SARIBAYIR Muhasebe ve Mali İşler Müdürü

BAGFAS Hissesi Teknik Yorum

bagfas hisse grafikleri

BAGFAS hissesi teknik analizini yapan piyasa analistleri bugün açılan GAP boşluğuna dikkat çekerek hissenin fiyatlamalarda yaşananlar açısından hızlı hareketlerine devam edebileceği için dikkatli olunması gerektiği düşünülüyor.

Sosyal medya platformu Twitter'da Bagfas hissesi ile ilgili paylaşımlar hissenin yükseleceği yönünde olmasına karşılık rüchan ve kuponlu hisseler ile ilgili çok sayıda bilinmezlik var konu ile ilgili daha detaylı görüş ve analiz için 'uzmanına sor' bölümümüzü kullanarak bilgi alabilirsiniz.

BAGFAS Kapatıldı Mı?

Mahkeme 14 Haziran'da 50 gün içerisinde tüm faaliyetini durdurması yönünde karar verdikten sonra BAGFAS hissesi ile ilgili durdurma kararını kaldırmış ve alt pazara düşen hisse tekrardan üst pazara çıkartılmıştı.

BAGFS BAGFAS BANDIRMA GUBRE FABRIKALARI A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 25.3
Satış 25.32
Değişim 0.44%
Son Değer 25.32
En yüksek 26.42
En düşük 24.98
Haftalık Değişim 2.0967%
Aylık Değişim 1.28%
Yıllık Değişim -23.1329%
Etiketler
Yorumlar