Ay sonuna kadar süresi var: Alışveriş yaptıkça kazanabilirsiniz!

Bankalar tarafından müşterilere kampanyalar sunulmaya devam ediliyor. Bir banka tarafından da müjde verildi.

Ay sonuna kadar süresi var: Alışveriş yaptıkça kazanabilirsiniz!

Özellikle alışveriş yapmayı seven kişiler için alışveriş yaptıkça kazanacağınız bir kampanyanın duyurusu geldi. Hazırlanan kampanya kapsamında 1 Eylül ile 30 Eylül tarihleri arasında Vatan Bilgisayar mağazalarında ya da vatanbilgisayar.com.tr’den yapacağınız alışverişlerin ardından hediye para kazanabileceksiniz.

Vatan Bilgisayar mağazalarından ya da vatanbilgisayar.com.tr üzerinden yapacağınız alışverişlerde sizlere puan sunulacak. 2000 TL ve üzeri alışverişinize 100 TL, 5000 TL ve üzeri alışverişinize ise 200 TL ParafPara ödemesi yapılacak. Kampanyaya dahil olmak için Paraf Mobil uygulaması üzerinden Hemen Katıl butonuna tıklayarak ya da telefonunuz üzerinden VATAN yazıp 3404’e mesaj atarak kampanyaya dahil olabilirsiniz.

Son gün 31 Eylül!

Vatan paraf

Kampanyaya katılabilmek için alışveriş yapacağınız son gün olarak 31 Eylül tarihi belirlendi. Hesabınıza yaptığınız harcamaya göre yüklenen ParafParalar ise 18 Aralık tarihine kadar kullanılabilecek. Hesabınıza tanımlanan ParafParalar dan kullanmadığınız tutarlar 19 Aralık 2022 tarihinde geri alınacaktır.

Banka tarafından sunulan kampanya bir defaya mahsus olmakla beraber en fazla 200 TL ParafPara kazanılacaktır. Sunulan kampanya süresince alışveriş yapan müşterilere ayrıca artı taksit imkanı sunulacaktır. Artı taksit eklenmiş hali olarak en fazla müşteriye 9 taksit imkanı sunulacaktır.

Elbette BDDK tarafından sunulan taksit sınırları gereğinde telekomünikasyon ürünlerinin alımında taksit uygulanmayacağı gibi, elektronik eşya alımı ve 5000 TL’nin üzerinde televizyon alımına 4 ay taksit, fiyatı 5000 TL’ye kadar olan televizyon alımlarında 9 taksit uygulanmaktadır. Taksit sınırı olmayan ürünlerde ise 9 taksit yapılacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız