Axie Coin Nedir? – Axie Coin Geleceği 2022

Axie Infinity, sanal para birimine sahip bir mobil oyundur. Görevlerden Axies satın alabilir ve SLP kazanabilirsiniz.

Axie Coin Nedir? – Axie Coin Geleceği 2022

Axie coin bir kripto para birimidir. Bir borsada veya özel bir web sitesinde satın alabileceğiniz Axies edinmenin birkaç yolu vardır. Axie jetonları, Axie Infinity Marketplace'te satın alınır. Oyuncular Eksenleri sınıfa, vücut bölümüne, istatistiklere ve fiyata göre arayabilirler. Oyun için özel olarak oluşturulmuş bir kripto para cüzdanı olan Ronin Cüzdan ile Axies satın alabilirsiniz.

Axie Coin Nedir?

Axie Infinity, sanal para birimine sahip bir mobil oyundur. Görevlerden Axies satın alabilir ve SLP kazanabilirsiniz. İlk Axie'nizi aldıktan sonra, onları gerçek parayla satabilirsiniz. Birden fazla varsa, bunları Binance gibi bir kripto para borsasında takas edebilirsiniz. Axie Infinity, Ethereum blok zinciri kullanan popüler bir "kazanmak için oyna" oyunudur. Oyun içi para birimi, Ethereum blok zincirine dayanan Axies'tir. Oyun içi öğeler, özelleştirilebilir tokenize edilmiş  olan Axies'i içerir ve Axie, birçok avantajı olan kullanımı kolay bir kripto para birimidir, ancak aynı zamanda değişkendir.

axie coin

Axie Coin Kime Aittir ve Ne Zaman Arz Olmuştur?

Axie, Axie sonsuzluk oyunu için kullanılan, değiştirilemez bir simgedir. Blockchain teknolojisi hakkında bilgi edinmenin eğlenceli bir yolu olan madeni paranın arzı 270 milyon adet ile sınırlıdır. 13 Kasım itibariyle, dolaşımda 60,9 milyon AXS madeni para vardı. Ancak, Axie madeni para piyasasının popülaritesi artarsa ​​arz limiti artabilir.

Axie Coin Yorum

Axie infinity, bir dizi fiyat çiftiyle listelenir. En yaygın fiyat çiftleri AXS/USDT, AXS/BTC ve AXS/BUSD'dir. Oyun daha popüler hale geldikçe Axie sonsuzluk fiyatları hızla arttı. Infinity, kripto oyun pazarına yatırım yapmak için mükemmel bir yoldur. Axie jeton şu anda yüksek bir değerde ve oyunu ve onu büyütme potansiyelini seviyorsanız satın almaya değer.

Axie yorum kapsamında bakıldığında, Ethereum blok zincirine dayanan bir kripto para birimidir. Sky Mavis ağı tarafından desteklenmektedir ve kripto meraklıları için popüler bir seçimdir. Axie fiyatları oyunun popülaritesi ile ilişkilidir. Örneğin, oyun Filipinler'de popüler bir oyun ve birçok kişi onunla kripto para kazanıyor. Bol miktarda ödül olduğu sürece, madeni paralar yükselmeye devam edecek.

axie coin

Axie Coin Özelliği

Axie Infinity, blockchain tabanlı bir oyundur. Axies, piyasada satılabilen NFT jetonlarıdır ve Uniswap ve Coinbase'de mevcuttur. Bu platformlardaki borsalar, farklı altcoinler almanıza ve satmanıza izin verir. Ayrıca altcoinlerin performansını Bitcoin ile karşılaştırabilirler.

Eksenler, oyun pazarında benzersiz bir varlıktır. Bir Axie'nin fiyat aralığı, nadirliğine bağlı olarak 130 $ ile 100.000 $ arasında değişebilir. Bazı Eksenler bir milyar dolardan fazla değere sahipken, diğerleri daha küçük bir miktar için daha uygun maliyetlidir. Axie madeni paralarının fiyatı, onları nereden satın aldığınıza bağlıdır. Onlara sahip olmanın da bir takım avantajları vardır. Axie, oyuncular ve geliştiriciler için harika bir yatırımdır.

axie coin

Axie Coin Hedef Fiyatı 2022

Axie infinity madeni para aşağı yönlü bir ivme yaşıyor ve şu anda 105 $ civarında işlem görüyor. Bu kripto para birimi, NFT teknolojisini kullanan çevrimiçi bir savaş oyunudur. Oyun, kullanıcılar ve yeni geliştiriciler tarafından işletiliyor, ancak Axie Infinity platformunun arkasındaki beyin olan Sky Davis'in bu yıl tahmini Axie Coin geleceği için 2 milyar dolarlık piyasa değeri ve 1 milyar dolarlık geliri var. Gelecekteki beklentileri umut verici. Infinity, türünde benzersiz olan bir oyunun harika bir örneğidir.

Axie Coin Fiyatı

Axie Coin fiyatı güncel olarak 105 dolar bandında seyretmektedir. TL karşılığı ise USD/TRY paritesi dikkate alındığında 1.445,85 TL bandında seyretmektedir.