Audius (AUDIO) coin BtcTurk’te

Kripto para borsası BtcTurk, Audius (AUDIO) coini listelelemeye başladı. BtcTurk'te yapılacak olan işlem olanağı yatırımcıların dikkatini çeken bir fırsat oldu.

Audius (AUDIO) coin BtcTurk’te

Audius (AUDIO) coin BtcTurk’te

Kripto para piyasasının her geçen gün küresel ölçekte kendisini göstermesiyle birlikte kripto para borsaları da arzlarında artış göstermektedir. Giderek büyüyen talepler arz sektörünün de değişime ayak uydurmasını gerektirmektedir.

BtcTurk kripto para borsası da AUDIO coinin büyüyen seyrine karşılık vererek platformda yer alacağını açıklamıştır. Türk lirası tabanlı olması sebebiyle Türkiye’de öne çıkan platform; Türk Lirası, Bitcoin ve Tether ile alım satım sürecine olanak sağlamaktadır. BtcTurk kullanıcılarının merakla beklediği yatırım fırsatı kullanıcılara duyurularak alım-satım süreci başlamıştır. Finans sektörünün dikkatini çeken bu haber daha fazla yatırımcının BtcTurk’e yönelmesine de olanak sağlayacaktır.

audius coin nedir

AUDIO coin nedir?

Merkezi bulunmayan müzik akış platformu Audius, bağımsız sanatçıların şarkılarına yer veren ve bunların kopyalarının paylaşılarak alım satım yapılmasına imkan vermektedir.  AUDIO, sanatçılar ve hayranlarını birbirine bağlayan bir dijital platform olarak öne çıkmaktadır. AUDIO coinin de büyüyen yapılanması borsa platformlarında da yer almasını sağlamıştır.

AUDIO coin 0,00025 Dolarlık birim fiyatı ile yatırımcıların dikkatini çekmektedir. Düşük değerdeki fiyat yatırım fırsatı olarak değerlendirilmektedir. BtcTurk platformu da bu fırsatın değerlendirilebileceği bir alan haline geldi. Artık Türk Lirası, Bitcoin ve Tether birimleri ile BtcTurk’te AUDIO coin alım ve satımı mümkün.

Audio coin nedir sorusu da BtcTurk’te yer alması ile birlikte sık bir şekilde gündeme gelmektedir. Audio coin, müzik, video ve diğer medya türlerini erişilebilir ve ücretsiz hale getirmeyi amaçlayan açık kaynaklı, topluluğa ait bir kripto para birimidir. Protokole özgü bir belirteç olan AUDIO tarafından yönetilir ve yönetim, adalet ve güvenlik sisteminin temelidir.

BtcTurk’te listelenmeye başlayan Audius coinin nasıl bir seyir izleyeceği ise daha da fazla merak konusu haline gelecektir. BtcTurk’te borsasında listelenen kripto para taleplerin artış göstermesiyle birlikte önümüzdeki dönemde artış ivmesi yakalaması da ihtimaller arasındadır. Her değişimin bir yatırım fırsatı yaratacağını unutmamak ve bu değişimlerin yeni riskleri de yaratacağını bilmek faydalı olacaktır.

Audius coin ile birlikte AMP coinin de BtcTurk’te yatırma ve çekme işlemlerine başlandığı belirtilmiştir.  AMP coin ise Flexa ağında yer alan yerel teminat belirteci olarak kısaca açıklanabilir.