Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları için önemli hafta…Altın fiyatları ne kadar?

Altını olanlar dikkat! Ekonomide olan enflasyon krizinin etkisi giderek artış gösteriyor. Bu artıştan dolayı da bu hafta altın yoğun bir gündemden çıkarak ABD enflasyon verileriyle yönünü sonunda buldu.

Altını olanlar dikkat! Altın fiyatları için önemli hafta…Altın fiyatları ne kadar?

Altını olanlar dikkat! Ekonomide olan enflasyon krizinin etkisi giderek artış gösteriyor. Bu artıştan dolayı da bu hafta altın yoğun bir gündemden çıkarak ABD enflasyon verileriyle yönünü sonunda buldu. Fakat altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları ne kadar? Sorusu yatırımcılar tarafından sorulmaktadır. Altın fiyatları için önemli hafta

Bildiğiniz gibi altın yatırımcıları geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ABD toplantısından sonra açıklanan enflasyon verilerini dikkate alıyordu. Para politikasına yön vereceği düşünülen ABD enflasyon verileri açıklandı. Beklentiler dahilinde %6.8 olarak açıklanan enflasyon verilerinden sonra ONS Altın fiyatları 1774 dolar ile 1782 dolar arasında gitti geldi. Haftanın son günü de altın 1782 dolar seviyesinde hareket ediyor.

Altın fiyatları için gözler FED’de

Altın fiyatları

Altın fiyatları için gözler FED’de. Piyasaların canlılığı açısından 14 Aralık ile 15 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan FED toplantısından gelecek olan ayrıntılar altın fiyatları için belirleyici olacak. FED Başkanı Jerome Powell tarafından kısa süre önce yapılan açıklamada bu toplantıya değinilerek varlık alımı azatlım hızının artırılmasının değerlendirilmesi söylenmişti. FED Toplantısında açıklama yapıldıktan sonra altın fiyatlarında dalgalanma olacağı düşünülmektedir.

Altın fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları ne kadar? Altın fiyatları son bir aydır sürekli yukarı yönlü hareket etmektedir. Ara ara dalgalanarak minik minik düşmeler yaşayan altın, uzmanlar tarafından yapılan açıklamalar incelendiğinde pek düşecek gibi durmuyor. Güncel altın fiyatları konusunda araştırma yapanlar için çeyrek altın fiyatı satışı 1295 TL, alışı 1265 TL, Cumhuriyet altın fiyatı satışı 5159 TL, alışı 502 TL, Yarım altın fiyatı satışı ise 2598 TL, alışı ise 2534 TL olarak bilinmektedir.