Gram altın düşecek mi yükselecek mi?

Altın fiyatlarında olan hareketlilik bir türlü durmak bilmedi. Aralık ayının başlamasıyla beraber vatandaş tarafından altının yükselip yükselmeyeceği araştırılmaktadır.

Gram altın düşecek mi yükselecek mi?

Altın fiyatlarında olan hareketlilik bir türlü durmak bilmedi. Aralık ayının başlamasıyla beraber vatandaş tarafından altının yükselip yükselmeyeceği araştırılmaktadır. Yatırımcılar tarafından Altın kuru ne kadar? Gram altın düşecek mi yükselecek mi? Sorusunun cevabını yazımızda sizler için hazırladık. İşte, detaylar…

Altının gram fiyatında dalgalanmalar devam ederken yatırımcının gözü kulağı konuyla alakalı gelecek haberlere çevrildi. FED Odaklı hareket eden Ons fiyatı 1800 dolar bandında psikolojik direncine devam ediyor.

Gram altın düşecek mi yükselecek mi?

Gram altının hareketliliğinde kritik kararlar etkili olmaktadır. Özellikle FED Başkanı Powell’ın varlık alım azaltımını daha erken bitireceği yönünde mesaj verince ons altın fiyatı 1760 dolara kadar geriledi. Özellikle FED Başkanı Powell’ın açıklamalarına göre hareketlilik gösteren altın fiyatları için ABD yönünden gelen haber akışıyla beraber altın fiyatı değişmektedir.

Yurt içinde gram altın fiyatlarını etkileyen en önemli unsur ons fiyatları olmaktadır. Ons altın son zamanlarda varlık alım sürecinde azalım görse de altın fiyatları bir türlü düşmüyor. Gram altın tarafında fiyatları incelediğimiz zaman son birkaç gündür 720-740-760 bandında ilerliyordu. Altının ilerleyen günlerde daha da yükseleceği düşünülürken kısa süre içerisinde hafif bir düşüş yaşandıktan sonra altının yeniden bıraktığı seviyeye geleceği düşünülmektedir. Konuyla alakalı yeni gelişmeler olduğu takdirde siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz. Siz de bizi takipte kalarak konuyla ilgili bilgi sahibi olabilirsiniz.