Altcoin bekleyen akıllı para fiyatlar yükselebilir

Lider yapıya sahip olan altcoin etherumu yatırımcıların çok fazla dikkat çektiği bir konumuna yerleştirdi. Bloomberg intelligence raporu 3 ağustos'ta yayınlandı.

Altcoin bekleyen akıllı para fiyatlar yükselebilir

Yayınlanan bu raporda ise ethereum  hakkında bilgi verildi. Merge güncellemesi birçok kişi tarafından uzun zamandır bekleniyordu. Beklenen bu güncellemenin ethereum  üzerinde olumlu yönde sonuçlar elde edileceğine dair bilgiler verildi. Ethereum bu güncellemenin ardından küresel kurumsal oranda bir yere dönüşmesini sağlayacağı söylendi.
 

Eth için Bloomberg raporu

Marge etherumun prof-of-stake olarak ağına geçiş sağladığını dile getirdi. Gösterge panosuna bakıldığında bloomberg 21 mayıs'taki yükselmesinin ardından ethereum'un eko sistemine bakıldığında ciddi oranlarda iyileşme gösterdiği de vurgulandı. Yapılan analize göre eterumun tüm zamanlarda yüksek düzeyde olduğu da ortaya çıktı. Oranlara bakıldığında ise bunun bitcoin ile kıyaslanacak olur ise ortalama 2 katı kadar fazla olduğu dile getirildi. Ethereum'un işlemlerine bakıldığında ise seneden seneye yükseldiği ve güçlü düzeyde olduğu görüldü. Fiyatlarda meydana gelen yüzde 29 luk düşüşten sonra ise transfer hacimlerine bakıldığında ise %7 oranında az ama görüldüğü belirlendi.
 
 Yapılan analizlere göre ethereum işlemler adresler ve aynı zamanda aktif kullanıcılar kapsamında bitcoin ile kıyaslandığında daha iyi oranda performansı olduğu görüldü.
 Altcoin bekleyen akıllı para fiyatlar yükselebilir

Alt Coin için Popplenin yükselişe geçmesi bekleniyor

Ağustos ayında kripto piyasasında yükselmeler meydana geldi. Bunun ardından ise popple açıklama yaptı. Yapılan bu açıklama da ethereumun yükselişinin olumlu yönde olduğu belirtildi. Eth  birçok kişi tarafından olumlu yönde yorumlar almaya başladı. Yapılan analize göre ethnin  fiyatının ise 1.700 dolara ulaşım sağlaması bekleniyor. Lider altcoinin ise yapılan analizlere göre 2.000 dolara kadar yükselişe geçeceği de öngörüler arasında bulunuyor. Şu an için kripto para biriminin yüksek düzeyde olduğu görülse de önümüzdeki günlerde kiritonun ise en alt düzeye düşeceği de düşünülüyor.
 
ETH poS yöntemine geçiş sağlamasının ardındanmadenciler ile alakalı soru işaretleri bulunuyor.bu sebeple de bir çok sebebe bağlı olarak 32 etherum stake yapılabilir. Eğer olumsuz davranışlar söz konusu olur ise bu durumda mail kayıp edilebilir.

Alış 3250.97
Satış 3251.96
Değişim 41.0199%
Son Değer 3251.46
En yüksek 3292.71
En düşük 3205.24
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler