Ali Babacan’dan sert tepki: Haddini bil

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sert tepki verdi. Ali Babacan tarafından verilen tepki sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Haddini bil tepkisini veren Ali Babacan’ın sözleri herkesi etkiledi.

Ali Babacan’dan sert tepki: Haddini bil

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan sert tepki verdi. Ali Babacan tarafından verilen tepki sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. Haddini bil tepkisini veren Ali Babacan’ın sözleri  herkesi etkiledi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınlandı. Ali Babacan tarafından yayınlanan video da söylenen sözler hemen herkesi etkiledi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye tepki gösteren Ali Babacan faiz indirimlerine karşı tepki gösterdi.

Ali Babacan’dan sert tepki: Haddini bil - Resim : 1

Ali Babacan tarafından yapılan paylaşımda: Had sınıf demektir. Bizim sınırımız da hukuktur. Haddini aşan kişiler kabile gibi kişinin keyfine bağlı olan ve hukukun çiğnendiği, aile mensubiyetinin öne çıktığı yönetimi halkımıza dayatan kişilerdir. Bu sözlerim #HaddinibilBabacan diyenlere duyurulur.