Gazetecilik yörünge değiştirdi

Asistanını tokatlayan Muharrem Sarıkaya, Fatma Şahin ile röportajına hiçbir şey olmamış gibi devam etti.

Gazetecilik yörünge değiştirdi

Habertürk adına Ankara Temsilciliğini yapan, gazeteci Muharrem Sarıkaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile gerçekleştirdiği röportaj sırasında yayın içerisinde sık sık yaşanan ses sorununu çözmeye çalıştığı tahmin edilen İHA muhabirine herkesin önünde tokat attı. Sarıkaya, olayın kamuoyuna yansımasıyla birlikte hemen sosyal medya hesaplarından bir özür dilediğini açıkladı açıklamada aşağıdaki ifadelere yer verdi.

muharrem sarıkaya tokata

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin ile yaptığımız canlı yayın sırasında ardı sıra tekrar eden ve yanını da sorunlu hale getiren teknik aksaklıklar sebebiyle bir an kontrolümü kaybettim ve yapmamam gereken, bana ve temsil ettim kuruma yakışmayan bir davranışta bulundum. Yayın biter bitmez İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir’den ve o an orada bulunan İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın’dan ayrı ayrı özür diledim. Bu noktada kalmayıp, bir saat kadar sonra telefonda kendileri ile ayrı ayrı konuşup yaptığımın hata olduğunu belirtip özrümü her ikisine de yineledim. Olay kamuoyuna yansıdığı için şimdi de kamuoyu önünde İHA kameramanı Sayın Ahmet Demir, İHA Bölge Müdürü Sayın Orhan Akın ile olaya tanıklık eden Sayın Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Fatma Şahin’den ve kamuoyundan mazeretsiz özür diliyorum…

Olayın basına sızmasıyla birlikte ortaya çıkan görüntülerde Habertürk Ankara temsilcisi Muharrem Sarıkaya, önünde eğilen ve ses kabloları ile ilgilenip sorunu çözmeye çalışan İHA muhabiri Ahmet Demir’e çalışmakta olduğu esnada tokatlar savurdu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in ise şaşkın ve tepkisiz kaldığı görüldü.

Konu ile ilgili binlerce insan farklı incelemeler yapıp farklı açılardan hem Habertürk Ankara temsilcisi Muharrem Sarıkaya'yı hem de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i eleştiri bombardımanına tuttu.

Fatma Şahin'e Tepkiler Büyüyor

Olayda sinirle birlikte tokatlar savuran Muharrem Sarıkaya kadar Fatma Şahin'de eleştiri oklarına maruz kalmış durumda sebebi ise olaylar karşısında hiçbir tepki vermeden röportaja devam etmesi.

Tokat vakası ile ilgili Habertürk Ankara temsilcisi Muharrem Sarıkaya özür mesajını yayınladı fakat Fatma Şahin ise tüm eleştirilere rağmen sessizliğini korumaya devam ediyor.

Etiketler