Ali Babacan duyurdu: BAE derdimize derman olmaz!

Gazetecilere konuşma yapan Ali Babacan, Türkiye’nin Katar ve BAE arasındaki ilişkisine değinen Ali Babacan bazı açıklama yaptı.

Ali Babacan duyurdu: BAE derdimize derman olmaz!

Gazetecilere konuşma yapan Ali Babacan, Türkiye’nin Katar ve BAE arasındaki ilişkisine değinen Ali Babacan bazı açıklama yaptı. Ali Babacan tarafından yapılan açıklamada en dikkat çeken söz ise BAE’den gelen parayla ekonomi düzelmez, havuzun dibi delik, ne kadar para dökseniz delikten, çatlaktan kaçıyor, gidiyor zaten sözleri oldu.

Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan partisinin 1. Olağan Çanakkale Yeniçe İlçe Kongresinde açıklama yaptı. Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar görüşmeleriyle ilgili değerlendirme yapan Ali Babacan Erdoğan tam bir U dönüşü yaptı. Dün 15 Temmuz’un faili dediklerine bugün devlet töreni yapıyorlar dedi.

BAE Derdimize derman olmaz!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından söylenen sözler şu şekilde:

Bildiğiniz gibi günümüzün konusu Birleşik Arap Emirlikleri. Geçtiğimiz yıllarda yaşanan 15 Temmuz darbe teşebbüsünü desteklemekten suçlanan Birleşik Arap Emirlikleri bugün söylediklerini yarın ters düz edip eski söylediklerini unutturmaya çalışıyorlar. Bu suçlamaları tam 5 yıldır sürdürüyorlar. 5 yıldır bu ülke 15 Temmuz’un destekçisi bir ülke deseler de Erdoğan şuan tam bir U dönüşü yaptı. Şimdi biz sayın Erdoğan’ın etrafındaki pek çok insanın tutarsız olduğunu biliyoruz. Tüm dünya bunu öğrendi artık. Fakat biz unutturmayacağız. Böyle göstereceğiz, hatırlatacağız ki insanlar olayların tümünü en objektif şekilde görebilsinler. Mesele paraysa çıkın onuda açıklayın. Bu kadar büyük tutarsızlık yapıp da hiçbir izahatta bulunmayın. Halka hiçbir şey söylemeden devam etmeye hakkınız yok. Dedi.