Bir zam haberi de Türk Telekom'dan geldi!

Dolar kurunda meydana gelen sürekli artıştan dolayı ülkemizde olan ürünler ve hizmetler de etkilenmeye başladı. Son olarak etkilenen hizmet de Türk Telekom oldu.

Bir zam haberi de Türk Telekom'dan geldi!

Dolar kurunda meydana gelen sürekli artıştan dolayı ülkemizde olan ürünler ve hizmetler de etkilenmeye başladı. Son olarak etkilenen hizmet de Türk Telekom oldu. Türk Kom internete zam yaptı.

Aralık ayının içerisinde bulunduğumuz bugünlerde bir yılın daha sonuna geldiğimizi görüyoruz. Yılın sonuna gelmekten çok bizi etkileyen durumlardan biri de zamlar oldu. Akıllı telefonlardan tutun da otomobil fiyatlarına varana dek pek çok alanda fiyat artışı meydana geldi. En son zam gelen hizmet ise Türk Telekom tarafından sunulan internet oldu. Bugünden itibaren internet fiyatlarında değişiklik yapan şirket, yıllık sözleşme şeklinde sunduğu paketlerde değişiklik yaptı. Sabit internet hattı bağlatmak isteyen kişilerin ödemesi gereken fatura miktarı yükseldi.

Türk Telekom Sabit İnternet Zamlandı!,

Bir zam haberi de Türk Telekom'dan geldi! - Resim : 1

Türk Telekom Sabit İnternet zam geldi. Bildiğiniz gibi Türk Telekom üzerinden siz değerli kullanıcılara 3 ayrı paket sunulmaktadır. Bu paket kapsamında 24 ay taahhütlü olmak üzere evinize internet almış oluyorsunuz. Türk Telekom sabit internet paketleri arasında:

24 Mbps fiber internet limitsiz ilk ay ücretsiz 119 TL,

35 Mbps fiber internet limitsiz ilk ay ücretsiz 134 TL,

50 Mbps fiber internet limitsiz ilk ay ücretsiz 149 TL fiyatlarla kullanıcılara sunulmaktadır.

 Türk Telekom resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Türk Telekom tarifelerine zam yaptı. Şimdi internet paketlerine gelen zam bir süre sonra telefon tarifelerine de gelecek gibi gözüküyor.