Aldatmak dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İlk bölüm yayın tarihi açıklandı

ATV’nin yeni dizisi Aldatmak için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Usta oyuncuları kadrosunda barındıran Aldatmak dizisinin ilk bölümü ne zaman yayınlanacak? Aldatmak dizisinin konusu nasıl olacak? İşte detaylar…

Aldatmak dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İlk bölüm yayın tarihi açıklandı

 

Aldatmak dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İlk bölüm yayın tarihi açıklandı - Resim : 1
Aldatmak dizisinin konusu nasıl olacak?


Aldatmak dizisinin tanıtım bölümlerinde bile gerilim ve heyecanın yüksek dozajı hissediliyor. Vahide Perçin’in canlandırdığı hakim Güzide’nin evlilik hayatı ve çocuklarıyla ilişkisi etrafında şekillenecek olan senaryo nefes kesecek. Aile mahkemesinde hakimlik görevini üstlenen Güzide’nin hayatı aldatıldığını öğrendiği gün tamamen değişecektir. Güzide Yenersoy, eşi Tarık’tan boşanma kararı alır. Bugüne kadar sayısız boşanma davasında hakimlik görevi üstlenen Güzide için ayrılık kararı oldukça zor olacaktır. Lakin, gururlu bir kadın olduğu için hiç tereddüt etmez. Tarık ise başka bir aile kurduğunun ortaya çıkmasıyla yıkılmıştır. Güzide’den boşanmak istemeyen Tarık, çocuklarını kendi tarafına çekmeye kararlıdır. Ercan Kesal’ın canlandırdığı Ali Sezai Okuyan karakteri de dizinin başrolleri arasında yer alıyor. Güzide ve Ali Sezai’nin yolları tesadüfler eseri kesişecek ve bir daha ayrılmayacaktır. 

Aldatmak dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? İlk bölüm yayın tarihi açıklandı - Resim : 2
Aldatmak dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?


ATV’nin yeni dizisi Aldatmak 22 Eylül akşamı görücü karşısına çıkacak. Başrol oyuncularının çok güçlü olması diziye yönelik beklentilerin artmasına neden oldu. Aldatmak oyuncu kadrosunda Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Cem Sürgit, Meltem Baytok ve Asena Girişken yer alıyor. Merakla beklenen Aldatmak dizisinin, aynı gün yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova’nın boşluğunu dolduracağı düşünülüyor.