Flörte sorulacak 100 soru nedir? Flört ettiğiniz kişiyi yakından tanımak için…

Sosyal medyanın yaygın bir şekilde kullanılması flörtlerin artmasına neden oldu. Flört ettiğiniz insanı daha yakından tanımak için bazı sorulara yeterli yanıtlar almanız gerekmektedir. Peki, flörtün ilişkiye dönüşmesi için hangi sorular sorulmalıdır? Flört ettiğiniz kişiyi nasıl tanırsınız?

Flörte sorulacak 100 soru nedir? Flört ettiğiniz kişiyi yakından tanımak için…


Flört dönemi, birbirini yakından tanımak isteyen iki insanın hayatındaki en heyecanlı dönem olarak değerlendirilmektedir. Flört ettiğiniz insanla duygusal bağ kurmanız kadar; iyi anlaşabilmeniz de önem taşımaktadır. Flörtün ilişkiye dönüşmesi süreci ise heyecanlı olduğu kadar zahmetlidir. Son yıllarda flörtlerin sayısının artmasına rağmen ilişkiye dönüşmediği görülüyor. Zira, karşıdaki kişiyi doğru ve yeterli şekilde tanımamaktan dolayı sorunlar ortaya çıkıyor. Hayatta ortak idealleri, hedefleri ve hobileri bulunmayan insanların ilişkileri bir süre sonra kısır bir döngüye girmek zorunda kalıyor. Bu yüzden flört ettiğiniz kişinin sizin için ‘’doğru insan’’ olması önem taşıyor. ‘’Flörte sorulacak 100 soru’’ ifadesi kalıp bir cümle olarak değerlendirilebilir. Lakin, tanıma ve değerlendirme süreci için aydınlatıcı bilgiler almanıza yardımcı olacak. 


Erkek flörte sorulacak sorular nelerdir?


Günümüzdeki en önemli problemlerden birisi de kalıcı ilişkilerin kuramıyor olmasıdır. Bu sadece sevgililik ve evlilikle ilgili değil, arkadaşlıklar içinde geçerli olan bir problem olarak önümüze çıkıyor. Kalıcı ilişkilerin temelinde fedakarlık, özveri ve güven duyguları yer almaktadır. Birbirini yeterince tanımayan insanlar arasında uyumdan söz etmek mümkün değildir. Kadın erkek ilişkilerinde cinslerin farklı sorunları ve endişeleri bulunmaktadır. Kadın ve erkek hayata farklı pencerelerden bakmaktadır. Önemli olan pencereden görünen manzarada ortak değerler bulmak olmalıdır. 


Erkek flörte sorulması gereken temel sorulardan birisi güvenle ilgili olmalıdır. Flörtün ilişkiye dönüşmesi halinde sadakatini koruyacağına dair sınayıcı bir yaklaşımı tercih edebilirsiniz. 


*Erkekler, kadınlara göre romantizm duygularını içlerinde yaşamayı tercih etmektedir. Bu yüzden ne kadar duygusal olduğuna yönelik sorular sorabilirsiniz.


*Erkeklerin hobilerine fanatizm düzeyinde bağlılık gösterdiklerini kabul ederek nelerden hoşlandıkları, zamanlarını nasıl değerlendirdikleri yönünde bilgiler almaya odaklanmalısınız. 


*Gelecek ideali ve babalık içgüdüsüyle ilgili sorular sormayı ihmal etmemelisiniz. Bir erkeğin çalışkan olması ve ailesinin geçimini sağlayacak şekilde sorumluluk sahibi olması gerekmektedir. Bu yüzden günde kaç saat uyuduğundan, çalışırken mutlu olup olmadığına kadar detaylı soruları yöneltme hakkınız bulunuyor.

Flörte sorulacak 100 soru nedir? Flört ettiğiniz kişiyi yakından tanımak için… - Resim : 1
*Kıskançlık seviyesini ölçecek şekilde ufak imalarda bulunarak sorular sormayı ihmal etmemelisiniz. İlişkilerin sona ermesindeki temel sebeplerden birisi de kıskançlıktır. Ataerkil bir aile düzenine sahip olan ülkemizde kıskançlık nedeniyle kadın cinayetleri sık sık gündeme gelmektedir. Karşınızdaki kişinin ne kadar kıskanç olduğunu belirlemeden flörtten ilişkiye geçiş yapmamanız doğru olacaktır. 


*Partnerlerin birbirlerine bağımlı hayatlar inşa etmesi sorunların kökenindeki ana etken olarak gösteriliyor. Dolayısıyla, sizden ayrı zaman geçirmesine olanak tanımayı ihmal etmemelisiniz. Aynı şekilde karşınızdaki insanın hayatınızda onsuz bir bölüm açmanıza müsade edecek yapıda mı olduğunu kontrol etmelisiniz. 

Flörte sorulacak 100 soru nedir? Flört ettiğiniz kişiyi yakından tanımak için… - Resim : 2
Flörte sorulacak zor sorular nelerdir?


Flörtün son aşamasında sorulması gereken önemli sorular bulunuyor. İlişkiye geçişten önceki son durakta tüm soru işaretlerinin giderilmiş olması gerekir. Zor sorular arasında cinsellik ve finansal konular öne çıkmaktadır. Karşınızdaki kişinin karakter yapısına uygun şekilde merak ettiğiniz soruları sormaktan kaçınmamalısınız. Aksi takdirde ileride pişman olabileceğiniz bir ilişkiye başlamış olursunuz. 


*Örneğin para harcama konularında size uygun bir insan mı diye değerlendirmeye alabilirsiniz. Pintilik, affedilmez günahlar arasında yer almaktadır. Kimse pinti bir insanla birlikte olmak istemez. Hayat şartlarının zorluk derecesine göre para harcama alışkanlığı oluşur. Lakin, kimse bulunduğu seviyenin altına düşmeyi istemez. Bu kriterlere dikkat ederek para harcama alışkanlıklarını incelemenizi sağlayacak sorular sormalı ve pratikte de hareketlerini gözlemlemelisiniz. 


*Kadın flörte sorular sorular arasında kaç çift ayakkabın var veya makyaj malzemelerine ne kadar harcıyorsun gibi basit ama temel sorular bulunmaktadır. Şeytan, ayrıntıda gizlidir. Bu yüzden sorularınız ne kadar basit olursa o kadar tanıma amacına hizmet eder. Ayrıca, soru sorulurken üsluba da dikkat edilmesi önem taşımaktadır. Flört ettiğiniz insanı rahatsız ve huzursuz etmeyecek şekilde soru sormaya odaklanmalısınız. Bu sayede sorularınıza daha dürüst yanıtlar almanız mümkün olacaktır. Yaşanan olaylar üzerine flört ettiğiniz insana sorular sormayı ihmal etmemelisiniz. Olaylara bakış açısı ve tavrı, kişiliği hakkında önemli ipuçları verecektir.