AKP Genel Başkan Yardımcısı açıkladı! Fatura zamları geri alınacak mı?

Fatura zamları geri alınacak mı? Sorusu hemen herkesin gündeminde yer alan bir soru oldu. AKP Genel Başkan Yardımcısı açıklama yaptı.

AKP Genel Başkan Yardımcısı açıkladı! Fatura zamları geri alınacak mı?

Elektrik faturası, doğalgaz faturası, su faturası derken hemen her faturanın yüksek gelmesiyle beraber halk büyük tepkili. Özellikle CHP tarafından fatura zammı ile ilgili gelen tepkiler hemen herkesin ilgisini çekmeyi başarmıştı. Bugün, AKP Genel Başkan Yardımcısı açıkladı! Fatura zamları geri alınacak mı? sorusunun cevabı yanıt buldu. 

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ yüksek faturalarla ilgili açıklama yaptı. Geçtiğimiz gün Kemal Kılıçdaroğlu'nun zamlar geri alınana kadar ben faturalarımı ödemeyeceğim sözünün ardından Dağ, Kılıçdaroğlu'nu provokasyon yapmakla suçladı. Tarafına yöneltilen zamlar geri alınacak mı? sorusuna cevap olarak Dağ, Zamları geri almak değil ama vatandaşın üzerindeki yükü biraz daha azaltmak şeklinde bir düzenleme yapılacak açıklamasını yaptı. 

Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu kaos çıkarmaya çalışıyor! 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu provokasyon yapmakla suçlayan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: 

"Bir kaos çıkarma çalışması. Ben buradan böyle bir netice çıkacağına inanmıyorum. Hükümet ve parti yetkililerimiz bu konuda bir çalışma yapıldığını zaten söyledi. Buradan çıkacak olan neticeyi siyaseten kendine mal etmek çabası içinde ki böyle bir çıkış yapıyor" dedi.

Hamza Dağ

Hamza Dağ: Bunu bahane olarak söylemek istemiyoruz

Özellikle elektrik ve doğalgaz faturalarında yaşanan artışın sebebinin küresel sorunlardan dolayı olduğunu belirten Hamza Dağ: 

"Enerji fiyatlarındaki artışların küresel sorunlardan kaynaklandığını muhalefet bilmiyor mu? Küresel boyutta yaşanan bir hadise hiç yok diyemeyiz. Var ortada bir şey farkındayız. Ama bunu da bir bahane olarak söylemek istemiyoruz. Vatandaşımızın bunu en az etkilenecek şekilde yaşaması kanaatinde olduğumuzu sürekli ifade ediyoruz. Bunun içinde ciddi bir çaba sarf ettiğimizi, bazen bütçe bazen başka kanallarla sübvanse ettiğimizi söylüyoruz." ifadelerini kullandı.

Etiketler
Yorumlar