Açıklandı! SHIB 1 doları görecek mi?

Yatırımcılar tarafından sıklıkla tercih edilen kripto paralardan olan Shiba ile ilgili yatırımcılar hızlı bir fiyat artışı bekliyor.

Açıklandı! SHIB 1 doları görecek mi?

Yatırımcıların en çok tercih ettiği kripto para birimlerinden olan Shiba ile ilgili yatırımcılar fiyat artışı beklemektedir. Geçen yılın Ocak ayında %1000 oranında artış gösteren Shiba’yı gelecek yıllarda 1 dolar olarak görecek miyiz? Sorusu sıklıkla araştırılmaya başlandı.

SHIB fiyatı yükselecek mi?

SHIB fiyatı yükselecek mi? sorusu kripto para yatırımcıları tarafından araştırılmaktadır. SHIB fiyatını yükseltecek olan üç gelişme mevcut. Bunun ilki şüphesiz Vitalik Buterin tarafından yapıldığı gibi kripto para yakmaya devam etmektir. Bu taktik uygulanmaya devam edildiği takdirde SHIB fiyatı artacaktır. Fakat piyasada toplam 589 trilyonluk token arzı bulunduğundan dolayı bunu yapmak epey zaman alacak gibi gözüküyor.

SHIB fiyatı 1 dolar olur mu

Bir diğer yöntem ise ağın geliştirilmesidir. Yani Shibarium olarak bilinen bir ağ geliştirildiği takdirde ve işlem ücretleri düşürüldüğü takdirde ağın işlevselliği daha da artacaktır. Aynı zaman SHIB metaverse üzerinde çalışma gösteriyor. Bu durum da SHIB talebini destekleyerek fiyatını artırabilecek. Fakat yapılacak bu güncellemeler elbette Ethereum’un gücüyle baş edemez.

En son da SHIB fiyatının sosyal medya dan destek alarak ilerlemesidir. Bunu ilk başta Dogecoin olmak üzere farklı kripto para birimleri de yaptı. Fakat hangisinin ne zaman ne kadar sürede yükseleceğini bilmek elbette imkansız.

SHIB ne zaman 1 dolar olacak?

SHIB 1 dolar olması için tüm piyasa değerinin 549 trilyon dolara yükselmesi gerekiyor. Bu durum da toplam küresel servet miktarından daha fazla. Sonuç olarak şimdilik gördüğümüz gibi SHIB 1 dolar olması imkansız. Şuanda 0,000011 dolardan işlem gören SHIB fiyatının ilerleyen günlerde bir nebze de olsa artması bekleniyor.