ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak?

ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD Enflasyon verileri açıklanmasından sonra altın ve döviz kurlarında gelişmeler yaşanacağı için gözler enflasyon verilerine çevrildi. ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak?

ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak?

ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD Enflasyon verileri açıklanmasından sonra altın ve döviz kurlarında gelişmeler yaşanacağı için gözler enflasyon verilerine çevrildi. Kasım ayı içerisinde açıklanan enflasyon verisi bildiğiniz gibi son 31 yılın en yüksek seviyesiydi. Piyasalar da FED Faiz kararına yön verecek olan ve dolayısıyla da altın, dolar ve Euro kurunun seyrini belirleyecek olan ABD enflasyon verilerinin açıklanacağı tarihi merak içerisinde bekliyor. Peki, ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak? ABD enflasyon verileri saat kaçta açıklanacak?

ABD enflasyon verileri ne zaman açıklanacak sorusu gündemde yer almaktadır. Hemen hemen her piyasayı etkileyecek olan ABD enflasyon verisi ABD harici pek çok ülke tarafından merak edilmektedir. Peki, ABD enflasyon verisi ne zaman açıklanacak?

ABD enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?

Altın ve döviz kuru ABD enflasyon verisine döndü. FED faiz politikasını etkileyecek olan ve dolayısıyla da altının ve döviz kurunun seyrine yön verecek olan ABD enflasyon verilerinin ne zaman açıklanacağı merak içerisinde beklenmektedir. Kasım ayı içinde açıklanan enflasyon verisi son 31 yılın en yüksek seviyesi olarak kayda geçmişti.

ABD Kasım ayı enflasyon rakamları bugün gerçekleştirilecek toplantıdan sonra açıklanacak. Açıklanacak olan ABD Enflasyon verileri aynı zamanda FED faiz kararına yön verecek.

ABD-enflasyon-verileri

ABD Enflasyonu düşecek mi?

ABD enflasyonu düşecek mi? Sorusu hemen herkes tarafından sorulsa da enflasyonun bir süreliğine trendin üzerinde devam etmesi yönüne görüşler sunan Goldman Sachs Üst Yöneticisi David Solomon, enflasyonun bir süre daha yüksek olması beklediğin aktardı. Salgından tamamen çıkmadığımızdan dolayı belirsizlik olduğunu ve bu belirsizliğin de ekonomik aktiviteyi etkileyeceğini belirten Solomon, enflasyonun düşmesini düşünmüyor gibi.