85 bin İsviçreli tüccar Bitcoin ve Ethereum'u aktif kullanıyor

Bitcoin Suisse ve Wordline arasındaki işbirliği sayesinde, 85.000 İsviçreli tüccar artık Bitcoin ve Ethereum ile ödeme alabiliyor.

85 bin İsviçreli tüccar Bitcoin ve Ethereum'u aktif kullanıyor

Avrupa'nın en büyük ödeme işlemcisi Word Line ve İsviçre kripto finans hizmetleri Bitcoin Suisse, kripto para birimleri ile sorunsuz ödeme işlemleri için çok kanallı bir çözüme sahip olduğunu duyurdu. Hemen geçerli olmak üzere, Wordline ödeme ağına bağlı 85.000 İsviçreli tüccar, Bitcoin (BTC) veya Ether (ETH) ile ödeme almakta özgür bırakıldı akabinde serbest işlem yapılmaya hızlıca başlandı.

Bitcoin Suisse: "Tarihi Bir Dönüm Noktası"

Buna göre, tüccarlar artık hem satış noktasında (POS) hem de çevrimiçi ticarette WL Crypto Payments aracılığıyla ödeme seçenekleri olarak Ether ve Bitcoin arasında seçim yapabilir. Bu, WL Crypto Payments App veya Worldline Payment Plugin aracılığıyla yapılabilir. Müşteriler bunun için sadece bir cüzdana ihtiyaç duyarlar.

Dr. Bitcoin Suisse CEO'su Arthur Vayloyan, ödeme işlemlerinde kripto para birimlerinin kabulü için çok kanallı çözümün önemini vurguluyor: Bu, İsviçre ve ötesinde kripto para birimlerinin kabulü için tarihi bir dönüm noktasıdır. Bu adım, İsviçre'nin işbirlikçi inovasyon alanındaki lider konumunu ve kripto ve blok zinciri endüstrisindeki öncü rolünü bir kez daha kanıtlıyor.

Fiyatlar bayi tarafından İsviçre Frangı cinsinden belirleniyor. Ancak müşteriler BTC ve ETH için gerçek zamanlı oranları görüntüleyebilme hakkına sahip. İstenen kripto para birimindeki ödeme, satıcı tarafından hemen onaylanır. Fiyat sapmaları riskinden kaçınmak için kripto para birimleriyle yapılan işlemler anında İsviçre Frangı ile değiştirilir.

Etiketler