SKU Coin Nedir? SKU Coin nereden alınır?

Sakur Coin nedir nereden alınır güncel fiyat ve grafik görünümü tüm detayları şimdi BirBorsa.com'da

SKU Coin Nedir? SKU Coin nereden alınır?

Sakura(SKU) zincirler arası yaratılmış ''Kusama ağı'' üzerine oluşturulmuş bir DeFi platformudur. Sakura Ağı Clover‘a kardeş çapraz bir zincir olarak hizmet edecek, ağdaki içerik oluşturuculara ve kullanıcılara Kusama’nın güvenliğiyle desteklenen performansı yüksek bir ağ sunmayı hedefliyor. 

Kusama topluluk odaklı ve daha hızlı bir zincir içi yönetişim modolojisini mümkün kılarak Sakura geliştiricilerinin katı yönetişim yönergeleri kısıtlamaları olmadan yenilikçi DeFi Dapps geliştirmeye başlamasına olanak tanımayı deneyecek bu konuda ne kadar başarılı olacağı ise zaman içinde ortaya çıkacak.

Sakura geliştiricileri substrat tabanlı ve Ethereum uyumlu geliştirme ortamlarını kullanabilecekler. Solidity, Web3, Truffle, vb. Gibi EVM tabanlı yazılım araçlarına aşina olan geliştiriciler, uygulamalarını Kusama tarafından korunan Sakura ağının üzerine kolayca yerleştirebilecekler.

Sakura Coin 0.02 Dolar fiyatıyla açılış yaptıktan çok kısa bir süre sonra 3 dolar gibi büyük bir sıçrama yaptı ardından ise haberin yapıldığı sıralarda (15:35) 0.90 dolardan işlem görmeye devam ediyor ortalama hacim 44 bin SKU üzerinde devam ediyor.

Etiketler