3340 TL bugün hesaplarda! İşte, para yatan iller listesi

Devlet tarafından verilen yardımların ardı arkası kesilmiyor. Bugün de binlerce kişinin hesabına 3340 TL para yatırıldı!

3340 TL bugün hesaplarda! İşte, para yatan iller listesi

Her ayın 15 inden sonra yatırılan evde bakım maaşı bugünde hesaplara yatırıldı. Arama motorları üzerinde en çok araştırılan konular arasında yer alan evde bakım maaşları 3340 TL olarak hesaplara yatırıldı. Ödemeler de her ayın 15’i ile ay sonuna kadar il il yatırılmaktadır. Bu nedenle evde bakım maaşı yatan iller belli oldu. Peki, bugün hangi illere para yatırıldı?

16 Eylül evde bakım maaşı yatan iller listesi araştırılmaya başlandı. Özellikle ihtiyaç sahiplerinin hesabına her ay düzenli olarak 3340 TL para yatırılmaktsdır. Başvuru yaptıktan sonra başvuru şartlarını karşılayan kişiler bir sonraki ay ödeme alabilecekler. Peki, hangi illere evde bakım maaşı yatırıldı? 16 Eylül evde bakım maaşı yatan iller hangileri?

Evde bakım maaşım yattı mı?

Evde bakım maaşı

Evde bakım maaşım yattı mı? diye arama motorunda araştırma yaptığınızda karşınıza e-devlet sistemi çıkacaktır. Siz de bu sistem üzerinden kontrol edebilirsiniz. Evde bakım maaşı ödemeleri her ayın 15’i ile 30’u arasında yatırılmaktadır. Bakıma muhtaç olan ailelere, engelli vatandaşlara ve diğer kişilere ödenen Evde bakım maaşı hesaplara yatırılmaya başlandı. Bakıma muhtaç olan, ekonomik durumu iyi olmayan vatandaşlara yatırılan 1 milyar 849 milyon TL bugün hesaplara geçmeye başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık konuyla ilgili:

“Her ay düzenli bir şekilde engelli vatandaşlarımızın hesaplarına yatırdığımız Evde Bakım Yardımı işlemlerinin takip edildiği elektronik bilgi sistemini bütünleşik sisteme entegre ettik. Ödemelerimizi şeffaf ve hızlı şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasını sağlayan yeni sistem üzerinden yapıyoruz. Bu kapsamda bakıma ihtiyacı olan ağır engelli vatandaşlar ve ailelerine ekonomik destek sağlamak amacıyla bu ay toplam 1 milyar 849 milyon TL ‘Evde Bakım Yardımı’nı hesaplara yatırmaya başladık. Bu ay 554 bin vatandaşımız ‘Evde Bakım Yardımı’ndan yararlanıyor” dedi.

Evde bakım maaşı sorgulama

Evde bakım maaşı sorgulama yapmak için telefonunuzun mesaj kısmını kullanabilirsiniz. Özellikle Ziraat Bankası vasıtasıyla aldığınız maaşların hesabınıza yatırılıp yatırılmadığını öğrenmek için cep telefonunuzun mesaj kısmından BAKIYE yazıp 4747’ye mesaj atmanız yeterli olacaktır.

Evde bakım maaşı yatan iller listesini sorgulamak için tıklayınız