Fiyatlar yerle bir oldu: Akaryakıtta en az 2 TL indirim yapılacak!

Son zamanlarda aldığımız zam haberleri harici indirim haberleri de vatandaşı memnun etmeye devam ediyor. Bugün gelen bir haberle akaryakıta sürpriz indirim geleceği açıklandı!

Fiyatlar yerle bir oldu: Akaryakıtta en az 2 TL indirim yapılacak!

Brent petrolde yaşanan tüm gelişmeler akaryakıt fiyatlarını bizzat etkilemektedir. Sektörün güvenilir kaynakları tarafından açıklanan bilgileri incelediğimizde akaryakıta sürpriz indirim yapılacağı açıklandı. Uzun zamandır akaryakıta gelmeyen büyük indirimin bu açıklamayla geleceğini düşünüyoruz. Akaryakıt fiyatları bildiğiniz gibi brent petrol fiyatlarında olan dalgalanmadan dolayı olmaktadır. Brent petrol fiyatı son olarak 91,50 dolar ile 92,31 dolar arasında işlem görüyorken şimdilerde açıklanan destek bölgesi olarak 90,69 ile 89,88 dolar arası açıklandı.

Piyasalarda bu denli dalgalanmalardan sonra motorine büyük indirim geleceği açıklandı. Edinilen son bilgilere göre motorine en az 2 TL indirim yapılacağı düşünülmekte. İndirim kararının Pazartesi veya Salı günü netleşmesi ve netleştikten sonra hemen pompa fiyatlarına yansıyacağı düşünülmektedir.

Güncel benzin ve motorin fiyatları

Güncel benzin ve motorin fiyatları

Güncel benzin ve motorin fiyatları ilden ile farklılık göstermektedir. 16 Eylül güncel fiyatlar henüz indirimsiz fiyatlardır. Bu fiyatlar:

İstanbul’da benzin fiyatı 19,23 TL, motorin fiyatı 24,86 TL, LPG fiyatı ise 11,07 TL’dir.

Ankara’da benzin fiyatı 19,24 TL, motorin fiyatı 24,97 TL, LPG fiyatı ise 10,94 TL’dir.

İzmir’de benzin fiyatı 19,34 TL, motorin fiyatı 24,99 TL, LPG giyatı ise 10.74 TL’den satışa sunulmaktadır.