20 yaşındaki genç kız 51 yerinden bıçaklandı

Olay İzmir’de gerçekleşti. İzmir’in Konak ilçesinde 20 yaşındaki bir genç kız beraber yaşadığı adam tarafından 51 yerinden bıçaklandı.

20 yaşındaki genç kız 51 yerinden bıçaklandı

Dün öğle saatlerinde meydana gelen olayda Havva Ç, beraber yaşadığı E.D ile misafirliğe gitti. Söylenen iddialara göre çift burada birbirine kıskançlık yaparak tartışmaya başladı. Ortaya çıkan tartışmadan sonra Havva Ç’yi bıçakla rehin alan E.D önce darp etti sonra bıçakla yaraladı. Çığlık seslerinin gelmesinin üzerine vatandaşlar durumu ihbar edince olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi.

20 yaşındaki genç kız 51 yerinden bıçaklandı - Resim : 1

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde durumu ağır olan Havva Ç. Aldığı birden fazla bıçak darbesiyle Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan Havva Ç’nin vücudunda 51 bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Önce darp edilip sonra bıçaklanan kadın hastanede yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor.

Zanlı yakalandı!

Beraber yaşadığı kadını bıçakladıktan sonra suç aletiyle birlikte kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma yapan polis ekipleri kısa sürede E.D’yi saklandığı adresten suça aleytiyle birlikte göz altına alındı.