14 Şubat zammı geldi! Çiçek fiyatları zamlandı

Çiçek fiyatları zamlandı! 14 Şubat'ın gelmesine kısa bir süre kala çiçek fiyatlarının geçen yıla göre %100 zamlandığı tespit edildi.

14 Şubat zammı geldi! Çiçek fiyatları zamlandı

14 Şubat Sevgililer Gününe kısa süre kala çiçek fiyatları zamlandı! 14 Şubat Sevgililer Gününe kısa süre kala çiçekçilerde yoğunluk başladı. Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için hazırlıklarına devam eden çiçekçiler istek doğrultusunda evlere ya da iş yerlerine çiçek göndermektedir. Özellikle geçen yıl 14 Şubat Sevgililer Gününde 15 TL'ye satılan gül %100 zamlanarak 30 TL oldu. Gül fiyatlarının 30 TL'den başlayarak 50 TL'ye kadar değişiklik gösterdiği açıklandı. 

Çiçek fiyatları zamlandı! 1 Gül 50 TL

Çiçek fiyatları

Çiçek üreticisi olan Mehmet Bener, çiçek fiyatlarının zamlandığıyla ilgili açıklama yaptı. Mehmet Bener tarafından yapılan açıklamada: 

"14 Şubat yaklaşırken, hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kırmızı gül, beyaz gül, orkide, antoryum, lale, solmayan gül ve kutuda çiçeklerimiz ile tüm Kayseri halkına hizmet etmeye devam ediyoruz. Bizim halkımız genel olarak işleri son güne bırakmayı seviyor. Ancak biz şimdiden siparişlerimizi almaya başladık. Kırmızı güller aşkı ve sevgiyi simgelediği için her zaman sevgililer gününde revaçta oluyor. Kırmızı gülün tek olarak paketli fiyatı 30 TL olacak. Genel olarak her şeyde biraz artış olduğu için bizde maalesef güle zam yapma zorunda kaldık. 30 TL'den başlayan gül fiyatlarımız 50 TL'ye kadar çıkabiliyor. İthal olarak Ekvatorda ve Hollanda da yetişen ürünlerimiz var. Bu ürünlerimizde 1. sınıf ürünler olduğu için onları da 50 TL'den satışa sunuyoruz" denildi.