120 milyon lira sahibi olmak ister misiniz?

Yeni yıla kısa süre kaldı. Hemen herkesin yeni yıl geleneği haline gelen ve Kasım ayının başında satışa çıkan Milli Piyango yılbaşı biletlerine ilgi artmaya başladı.

120 milyon lira sahibi olmak ister misiniz?

Yeni yıla kısa süre kaldı. Hemen herkesin yeni yıl geleneği haline gelen ve Kasım ayının başında satışa çıkan Milli Piyango yılbaşı biletlerine ilgi artmaya başladı. Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi’ne kısa süre kaldı. 120 milyon lira sahibi olmak isteyen kişiler gişelere gitti. Vatandaş tarafından en çok tercih edilen bilet ise çeyrek bilet oldu.

120 milyon lira sahibi olmak için yapmanız gereken çok basit. 120 milyon liralık büyük ikramiyenin sahibi olmak isteyen kişiler Nimet Abla’nın önünde kuyruk oluştu. Kimi hem şansına güvendiği için çocuğuna bilet seçtirirken, kimi de heyecanı yaşamak için bileti çocuğuna seçtirdi. Vatandaşın çoğu tam ve yarım bilet harici çeyrek bilete daha çok rağbet etti.

En çok tercih edilen bilet çeyrek oldu!

Vatandaşın en çok tercih ettiği bilet çeyrek bilet oldu. Nimet Abla’da çalışan Nimet Özden bizde en çok tercih edilen bilet çeyrek seri oldu. Bunu tam bilet takip edip arkasından da yarım bilet takip etmektedir. Tam bileti alan kişiler parayı paylaşmak istemediğinden dolayı tam bilete rağbet fazla oldu. Yılbaşı yaklaşınca bilet satışlarının daha da artış göstereceği belirtildi.

Milli piyango

Milli piyango bileti ne kadar?

Büyük ikramiyenin 120 Milyon TL olduğu ve Milli Piyango yılbaşı çekilişinde toplamda 670 milyon 760 bin TL dağıtılacak. Tam bilet fiyatı 120 TL, yarım bilet 60 TL ve çeyrek bilet de 30 TL den satışa sunulmaktadır. Milli piyango yılbaşı sonuçları 31 Aralık 2021 gecesi açıklanacaktır.