Ziraat Bankası müjdeyi verdi! Akaryakıt alana hediye...

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra hemen her araç sahibi uygun fiyata yakıt alabilmek için çaba göstermektedir.

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! Akaryakıt alana hediye...

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlardan sonra hemen her araç sahibi uygun fiyata yakıt alabilmek için çaba göstermektedir. Ülkemizde araç sahipleri tarafından akaryakıt alımı sıklıkla yapılmaktadır. Akaryakıt alan milyonlarca araç sahibi hangi kampanyadan yararlanacağını merak etmektedir. Ziraat Bankası tarafından akaryakıt kampanyası açıklaması geldi. İşte, detaylar…

Ziraat Bankası akaryakıt kampanyasının detayları araç sahipleri tarafından araştırılmaya başlandı. Ziraat Bankası akaryakıt kampanyasının detayları Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yayınlandı. Akaryakıt alana müjde Ziraat Bankasından geldi. Ziraat Bankası tarafından bir defaya mahsus verilmek üzere akaryakıt alışverişlerinde 50 TL veriliyor. Ziraat Bankası tarafından açıklanan detayları vatandaşlar araştırmaya başladı.

Akaryakıt alana 50 TL hediye!

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! Akaryakıt alana hediye... - Resim : 2

Ziraat Bankası Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında geçerli olmak kaydıyla Bankkart POS’undan farklı zamanlarda ve tek seferde yapılacak olan 150 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt harcamasına 50 TL hediye veriliyor. Akaryakıt alana 50 TL hediye kampanyasından faydalanmak için bazı şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar:

  • Kampanyaya 1 Aralık 2021 - 15 Ocak 2022 tarihleri arasında geçerli olup, Bankkart Mobil'den katılım sağlanabilir.
  • Kampanya müşteri bazlı olup, bir müşteri kampanyaya bir kez katılabilir ve toplamda en fazla 50 TL Bankkart Lira kazanabilir.
  • Bir müşteri kampanya dönemi boyunca toplamda en fazla 50 TL Bankkart Lira kazanma şansına sahip olacaktır. Aynı gün içerisinde yapılacak 150 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.
  • Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.
  • Kazanılan Bankkart Lira'lar 29 Ocak 2022 tarihinde yüklenecektir.
  • Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Bankkart Kumbara'da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Detaylı bilgi için TIKLAYINIZ.