Ziliqa coin neden büyüyor?

Son 24 saat içinde yaşadığı %100 oranında artış ile büyüme nedenlerinin merak edildiği Ziliqa coin sık sık artışlar ile devam ediyor. Yapılan bu artış oranlarının devam edip etmeyeceği ise oldukça merak ediliyor. İşte detaylar..

Ziliqa coin neden büyüyor?

Zilliqa Coin neden yükseliyor?

Dünkü işlem seansı sırasında kripto para piyasasındaki en ani, en hızlı ve en büyük artışlardan biri yapılarak ziliqa coin büyük bir artış yaşadı. 2018 yılında piyasaya sürülmüş olan ziliqa coin son 24 saat için yaklaşık %100 oranında bir artış yaşayarak işlem hacmini oldukça büyüten bir artış yaşadı.

Piyasa verilerine bakıldığı zaman ziliqa coin, kripto endüstrisinin genel olarak zirvede olduğu Kasım 2021’de test ettiği bir fiyat olan 0.1187 dolara kadar ulaşarak piyasaya atıldığı ilk zamandan beri en yüksek fiyata sahip oldu. Böyle ani bir yükselişi hem piyasa hem de spekülatif ve temel faktörlerle ilişkilendirmek adına belli bir orana kadar çıkan ziliqa coinin işlem hacmi de bir hayli yükseldi.

Ziliqa coin resmi Twitter hesabının da belirtildiği üzere piyasadaki devasa yükseliş sırasında büyük bir güncelleme yapılmadan direk olarak yükseliş yapan bir sisteme bağlı şekilde çalışıyor. Piyasanın tepki vermiş olabileceği tek büyük olay, Ziliqa blockchain’i tarafından desteklenen bir Metaverse platformu olan metapolis sistemine yükselmesi ile ilgili olan bir sistemle çalışması dikkat çekti.

Ziliqa coin büyüme nedenleri?

Temel faktörler ziliqa coinin büyümesi için pek çok durum örnek gösterilebilir. Genel olarak yükselme nedenleri diğer coinlerin sürekli olarak düzenli artışı ile Ziliqa coinde yapılan sürekli değişiklikler ile büyüme nedenlerinden bir kaçı olarak örnek gösterilebilir. Ancak temel faktörler genellikle en güçlü büyüme kanıtı olarak hareket eden bir sisteme sahipken, kripto para piyasasındaki spekülasyonlar, kripto para biriminin bu kadar güçlü büyümesinin arkasındaki ana nedenler arasında yer alan bir kaç büyüme nedeni olarak bilinir.

Üstel hareketli ortalamalar gibi teknik göstergelerin ortaya koyduğu şekli ile, kripto para son aylarda herhangi bir toparlanma sinyali olmadan keskin bir düşüş trendinde kalarak bu sisteme bağlı şekilde çalışıyor. Son 24 saat içinde ani bir artış yapılarak bu da artışın anlık olmadığını ve büyük olasılıkla perakende trader’lar tarafından desteklendiğini göstererek devam edeceğine dair bilgiler bazı tahmin yerlerinde bulunuyor.