Coinpara borsası güvenilir mi?

Coinpara, Bitcoin ile birlikte toplamda 50’den fazla kripto paranın 7/24 alım-satım yapılmasına olanak sağlayan, yerli kripto para borsasıdır.

Coinpara borsası güvenilir mi?

Kripto para ile ilgilenen hem yeni yatırımcı hem de hali hazırda yatırımı olan kişiler genel olarak kripto paralar ile ilgili olarak internet üzerinde çeşitli mecralarda araştırma yapmaktadır. Bu araştırmalar esnasında kafalarında yer alan birçok soruya da yanıt ararlar. Yatırım yapacak oldukları borsanın hangi tür özelliklere sahip olduğu ile ilgili çeşitli bilgi edinmek isterler. Aksi takdirde yanlış kararlar neticesinde yatırımları kayıplar olabilir. Bu sebeple Birborsa.com’da size bu yazımızda kripto para borsaları arasında yer alan Coinpara hakkında detaylı bir şekilde bilgi vereceğiz. Bu bilgiler ile hem Coinpara’yla alakalı güvenilirlik, komisyon oranları, merkezinin nerde olduğu ve para yatırma ve çekme seçenekleri gibi bilgilere ulaşacaksınız hem de onlarca site dolaşmaya ihtiyacınız olmayacak.

Coinparapara güvenilir mi ?

İlk olarak Coinpara, genel olarak güvenilir olarak nitelendirilebilecek kripto para borsaları arasında yer almaktadır. Birçok kullanıcı tarafından yapılan yorumlara göz attığımızda, kolayca kripto para alım ve satım işlemleri gerçekleştirebildiğinizi görülebilir. Bu sebeple Coinpara kripto para borsasının kullanıcılarına güvenli bir şekilde borsa hizmeti sağladığı söylenebilir. Ayrıca kripto para dünyası içerisine ilk kez giren ya da yatırımları olan kişilerin, piyasalara dair grafikler ile beraber hızlı, güvenli ve 7/24 saat al sat işlemleri gerçekleştirebilir.

Peki Coinpara güvenilir mi ? sorusunun yanıtı ilk kez yatırım yapacak birçok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alır. Kripto Para Saklama Ve Cüzdan Hizmetleri Alanında Dünya Lideri BitGo ile birlikte, Türkiye’de kurulu veri merkezlerindeki sistemleri ile yatırımcıların varlıklarını korumak için gerekli tüm ekipmanlara sahiptir.


Coinpara komisyon oranları nedir ?

Para çekme limitleri konusunda 1. 2. ve 3. Seviye müşterilerine ayrı özellikler sunan firma 5 milyon liraya kadar işlem imkanı sağlıyor. Yine komisyonlarda ise 6 farklı fiyat aralığı için 6 değişik komisyon tutarı uygulayan firma kısaca yapılan işleme göre komisyon tutarını değiştiriyor. Şirketin alacağı yatırımlarla birlikte hem kullanıcı sayısını hem de işlem hacmini önümüzdeki günlerde artırması bekleniyor.

Coinpara hangi ülkenin?

Sistemleri Türkiye’de bulunan ve yerli bir kuruluş olan Coinpara kripto borsası, Türkiye’nin dijital varlık platformları arasında yer almaktadır. Bu anlamda yerli olan bir kuruluş olarak dijital varlıkların çok daha sağlıklı bir şekilde korunmasına da destek sağlamaktadır. Ayrıca Coinpara, Türkiye haricinde birçok ülke için de kripto para alım ve satım hizmetleri vermekte olduğunun altını çizelim.

Coinpara sahibi kim? Kime ait? Ne zaman kuruldu?

Coinpara dijital varlık platformu, 2019 senesi içerisinde kurulmuştur. Coinpara platformunun sahibi ise Necen Teknoloji A.Ş.‘dir.

Coinpara yasal mı?

Coinpara platformunun sahibi Necen Teknoloji A.Ş. Türkiye Cumhuriyeti’nin yasal düzenlemelerine bağlı bir anonim şirketidir. İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlıdır ve Maliye Bakanlığı’nın vergi denetimi altında bulluhuyor. Coinpara ayrıca Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK)’nun düzenlemelerini dikkate alınıyor ve suç gelirlerinin aklanmasının ve terörün finansmanının önlenmesi konusunda azami önem gösteriyor.  Coinpara dünyanın önde gelen kripto paralarının güvenilir bir şekilde alım satımını sağlıyor.

Coinpara en az ne kadar (Kaç TL) para yatılır?

Coinpara kripto para borsası üzerinden para yatırma işlemleri adına herhangi bir alt sınır yer almaz. Bu anlamda dilediğiniz kadar türk lirasını bankalar üzerinden aktarabilirsiniz. Ancak kripto para alımları için minimum bir sınır olmasından ötürü, almak istediğiniz kripto paranın minimum limitine göz atarak buna göre bir para yatırma işlemi yapmanızın önerebiliriz. Bunun haricinde her para yatırma ve çekme işlemlerinizde borsanın belli bir miktar sizden işlem ücreti kesebileceğini de söyleyebiliriz.

 Coinpara’nın merkezi nerede?

2019 yılında kurulan bu dijital varlık alım satım platformunun merkezi İstanbul Kağıthane’de bulunuyor. Şirketin tam adresi ise Merkez Mh. Firuze Sk. S Ofis Sit. S Ofis Blk. No:5/30 Kağıthane / İstanbul Türkiye olarak bildirilmiş durumda. 

Etiketler