Yeni kripto para HE Coin'de vurgun mu yapıldı?

Kripto para dünyasında yeni bir ''rug pull' vakası daha yaşanmış olabilir. Yeni rug pull vakasındaki başrol oyuncusunun ismi ise HE coin.

Yeni kripto para HE Coin'de vurgun mu yapıldı?

Kripto para piyasalarına yatırımcı ilgisi git gide artıyor sebebi ise kısa yoldan zengin olmak isteyen yatırımcı sayısının gittikçe artıyor olması hal bu olunca dolandırıcıların da gözünden bu durum kaçmıyor.

Bunu fırsata çevirmek isteyen piyasa dolandırıcıları, yatırımcıların alacağı emtiada bilgisiz ve heyecanlı olmasını fırsata çevirerek büyük vurgunlar yapıyor.

Bu yönde son vurgun iddiası ise yeni kripto para birimi HE Coin üzerinde yoğunlaşıyor.

Hiçbir borsada listelenmeyen ve yalnızca kendi uygulaması üzerinden alınıp satılabilen HE coin, kilitlerin açılmasına kısa süre kala yüzde 622881 oranında düşüş yaşadı. 100 dolarlık bir yatırım yapan kullanıcının parası 0.50 dolara kadar düşerken, insanlar sosyal medya platformu Twitter'dan serzenişlerini ve tepkilerini dile getirdi.

Kripto para dünyasına olan ilgi gün geçtikçe artarken sektörü henüz tamamıyla oturmamış ve tabiri caizse bebeklik dönemi denilen bir yatırıcım aracı olması nedeniyle, bazı kötü amaçlı kişilerin de ortaya çıkmasına neden oluyor.

Son zamanlarda bu alandaki dolandırıcılık olaylarındaki artış dikkat çekerken söz konusu vakalara ise bir yenisi daha eklendi.

İnternet sitesinde “Bir kripto para bütünüyle kendi topluluğu tarafından yönetilseydi ne olurdu?” vizyonuyla yola çıktığı belirtilen HE Coin Network isimli yeni proje üzerinden büyük vurgun yapıldığı iddia edildi.

Konu ile ilgili HE coin reklamı yapan Twitter fenomenleri ise büyük tepki görmeye devam ediyor.

Etiketler