Winkyverse coin nedir? Winkyverse coin nasıl alınır?

Winkyverse coin ilk küresel eğitim metaverse’I olarak bilinirken geleceği teknolojileri hakkında bilgi veren bir Fransız girişimidir. Sanal dünya etkileşimi üzerine kurulu platdorm son dönemlerde yatırımcılar tarafından yoğun bir ilgiyle karşılaşmıştır.

Winkyverse coin nedir? Winkyverse coin nasıl alınır?

Winkyverse coin nedir?

Winkyverse coin nedir sorusu gündemde kendinden sıkça yer ettirirken kripto para yatırımcıları da detaylı bilgi edinme arayışı içerisine girmiştir. Winkyverse coin çocuklara geleceğin teknolojileri hakkında bilgi verecek blok zinciri tabanlı bir meta veri deposuna sahip bir Fransız girişimidir. Ultra ve Ternoa'yı kuran kurucular Sebastien Borget ve Nicolas Gilot ile Paid ağının kurucusu Mickel Canu projede yatırımcılar olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kripto parayla ilgileniyorsanız bir ICO aracılığıyla satın alabilirsiniz. Bu projenin temel amacı dünyayı blok zinciri ve kripto teknolojisi hakkında eğitmek ve aynı zamanda bir yıldız ekosistemi geliştirmektir.

Winkyverse coin insanların etkileşimde bulunabileceği ve yeni teknolojiler hakkında bilgi edinebileceği sanal bir dünyadır. Sanal dünya etkileşimini etkinleştirmenin yanı sıra Winkyverse, Winkyverse coin para birimi için bir blok zinciri de içermektedir. Oyuncuların Winkyverse ile etkileşime girmesine izin vermenin yanı sıra kullanıcıların eğitici oyunlar oluşturmasına da izin vermektedir. Ayrıca güvenli bir ortam sağlarken kullanıcı ara yüzü herkesin kullanması için kullanıcı dostu ve sezgisel olacak şekilde tasarlanmıştır.

Winkyverse  nedir?

Winkyverse kullanıcıların avatarlarını ve diğer aksesuarlarını kişiselleştirmelerine olanak tanıyan Winkymaker adlı bir platform da dahil olmak üzere yüzlerce oyun içermektedir. Bu aksesuarlar meta veri deposu içinde kullanılabilir ve ayrıca 3B yazdırılarak oyuncunun kendisine gönderilebilir. Winkyverse, OpenSea NFT pazarında alınıp satılabilen benzersiz değiştirilebilir jeton üretmek için bu yapıyı kullanacaktır. Her Winkybot Ethereum blok zincirine dayalı 12.111 NFT'den yapılmıştır ve bunları satın alabilirsiniz.

winkyverse coin nedir

Winkyverse kripto parası şu anda hem geleneksel hem de alternatif para birimlerini içeren bir pazar olan OpenSea NFT pazarında 0,014 dolardan olarak fiyatlandırılıyor. Winkyverse coin oyuncuların sanal karakterlerle etkileşime girmesini sağlayan bir kripto para birimidir.

Winkyverse coin yorum

Winkyverse coin yorum, Winkyverse coin twitter ve Winkyverse coin ekşi gibi kavramlar kullanıcılar tarafından detaylı bilgi edinebilmek amacıyla kullanılan aramalardan bazılarıdır. Winkyverse kripto parası birden fazla teknolojik sorunu birleştiren bir kripto para birimidir. Küçük bileşenlerine rağmen Winkyverse 20 milyon Euro'nun üzerinde fon toplamıştır. Ekip önde gelen birkaç yatırımcı ve danışman tarafından desteklenmektedir ve platform birçok borsada mevcuttur.

Temel amacı insanları geleceğin teknolojisiyle tanıştırmaktır. Geliştiriciler ayrıca oyuncuların eğitici oyunlar oluşturabileceği ve diğer insanlarla etkileşime geçebileceği kendi sanal dünyasını da tasarlamıştır. Hedef insanların robotlarla etkileşime girebileceği ve yeni teknolojiler hakkında bilgi edinebileceği 3 boyutlu bir dijital dünya olmaktır. Kullanıcıların becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak eğitici oyunlar da mevcuttur.

Winkyverse coin geleceği

Winkyverse coin geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki Winkyverse coin çocuklara kodlamanın temellerini öğreten sanal bir dünyadır. Proje Paris'teki Polytechnique'de adımları atılmıştır ve ekip Winkyverse'yi gelecekte dünyanın en başarılı ICO'su yapmayı ummaktadır. Geliştiriciler alandaki en iyi yatırımcılar ve danışmanlar tarafından desteklenmektedir. Ayrıca Fransız girişimi olan projedeki fikir çocukları en son teknolojiyle tanıştırmaktır.

Bu kripto para birimi başarılı olursa Winkyverse Ethereum tarafından kullanılan bir blockchain teknolojisini benimseyen ilk metaverse olacaktır.

winkyverse coin yorum

Winkyverse coin hangi borsada? Winkyverse coin nasıl alınır?

Winkyverse coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde yeni olması sebebiyle bulunmama ihtimali taşırken kripto borsalarda Winkyverse coin alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir. Winkyverse kripto parası şimdi birkaç borsada işlem görmektedir. Yatırımcılar parayı Coinbase, Binance veya başka bir borsada da alıp satabilir.

Winkyverse coin fiyatı

Winkyverse coin fiyat konusu yatırım yapmadan önce dikkat edilmesi gereken en önemli etkenlerden biridir.

Winkyverse coin kaç TL?

Winkyverse coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Winkyverse coin TL bazında 0,19 TL olarak belirtilebilir.

Winkyverse coin kaç Dolar?

Winkyverse coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Winkyverse coin dolar bazında 0,014 Dolar olarak belirtilebilir.

Winkyverse değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 193,690,825 TL

Hacim: 13,776,178 TL

Toplam Arz: 7,500,000,000