USAK Hissesinde Yüzde 200'ü Aşan Yükseliş Sonrası Açıklama

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. (USAK), hisse fiyatındaki sert hareketlerin ardından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) önemli açıklamalarda bulundu. KAP açıklamasından sonra hisse fiyatında sert hareketler devam ediyor!

USAK Hissesinde Yüzde 200'ü Aşan Yükseliş Sonrası Açıklama

USAK hissesi Borsa İstanbul'un  son dönemindeki en göz kamaştırıcı fiyat hareketlerinden birine imza attı. Uşak Seramik Sanayi A.Ş. (USAK) hissesi şirketin bile nasıl olduğunu anlayamadığı şekilde yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Bu sert yükseliş, Borsa İstanbul yönetiminin dikkatini çekti ve şirketten açıklama talep edildi. Borsa İstanbul'un isteğinin ardından Uşak Seramik, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bir açıklama gönderdi.

USAK hissesi son iki dönemde yüzde 180'in üzerinde bir yükseliş kaydetti. Haziran ayının 21'inde 3,17 TL seviyesinde başlayan hisse fiyatı, hızla yukarı yönlü ivme kazanarak 12,53 TL seviyesine yükseldi.

Uşak Seramik (USAK) hissesiyle ilgili gelişmeleri ve yaşanan bu dikkat çekici yükselişi yakından takip ediyoruz. Tüm borsa haberlerinden ilk önce haberdar olmak için buraya tıklayınız.

USAK Hissesi Neden Yükseliyor? Uşak Seramikten Kritik Açıklama

Uşak Seramik Sanayi A.Ş. (USAK), son dönemde yaşanan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) önemli bir açıklama yaptı. Şirketin KAP üzerinden gerçekleştirdiği açıklamada, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durum Açıklamasına İlişkin Tebliği'ne uygun olarak, şirketin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu bulunmadığı ve şirketin faaliyetlerine devam ettiği vurgulandı.

USAK hisse haberleri

USAK Hissesi Yükselişine Devam Eder Mi?

USAK şirketinden yapılan açıklamada sert fiyat hareketleri için net bir bilgi verilmedi. Buna karşılık USAK hissesi bugünde yükselişini sürdürmeye devam ediyor. Borsa İstanbul'da haftanın ikinci işlem gününde yüzde (haberin yazıldığı saat itibariyle) 9,05'lik  bir artışla 12,53 TL seviyesine yükseldi. Şirketin hisse senetleri, gün içinde 12,63 TL'ye kadar çıkarak tarihi zirveye oldukça yaklaştı. Bu nedenle, hissenin yeni bir rekor kırma olasılığı oldukça yüksek görünüyor. Son bir ay içinde ise, şirketin hisseleri yatırımcılara yüzde 85 oranında bir kazanç sağlamış durumda. Şirketin yükselişin net bir sebebi olmamasına rağmen yükselişe devam etmesinin ardından USAK hissesinde yükselişin devam edeceğini düşünen yatırımcı sayısı bir hayli fazla. 




USAK USAK SERAMIK SANAYII A.S.
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış 9.62
Satış 9.65
Değişim -0.29%
Son Değer 9.64
En yüksek 10.08
En düşük 9.58
Haftalık Değişim -4.365%
Aylık Değişim -9.3132%
Yıllık Değişim -15.2154%
Etiketler