Ünlü milyarder Paul Tudor Jones'tan Bitcoin açıklaması!

Yatırımcı ve milyarder hedge fonu yöneticisi Paul Tudor Jones, Bitcoin'e ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ünlü milyarder Paul Tudor Jones'tan Bitcoin açıklaması!

Yatırımcı ve milyarder hedge fonu yöneticisi Paul Tudor Jones, Bitcoin'e ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Paul Tudor Jones Pazartesi günü CNBC'de katıldığı bir programda Bitcoin hakkında konuştu. Jones portföyünün yüzde 5'ini Bitcoin'e ayırmak istediğini açıkladı. Milyarder, Bitcoin'e yönelik şunları söyledi:

''Güvenilir ve dürüst bir şekilde yüzde yüz kesin bir şeye yatırım yapma fikrini çok seviyorum. Bitcoin, garanti yatırım yapmanın en güvenilir yoludur.''

Jones Bitcoin’i bir portföy zenginleştirici olarak sevdiğini söylüyor:

“Bitcoin’i portföy zenginleştirici olarak seviyorum”

Paul Tudor Jones, Bitcoin'in ilk defa 2020 yılında yeni altın olabileceğini söylemişti. Ayrıca altcoinleri de bakıra benzetmişti. Jones, portföyünü zenginleştirebilecek bir şey olduğu için Bitcoin'e yakın hissettiğini ve yüzde 5'lik oranın kendisi için yeterli olduğunu belirtti.

“Enflasyonun geçici olduğunu düşünmüyorum”

Bugün CNBC'e verdiği röportajda, kripto para piyasasının neden 2 trilyon dolar tutarında bir piyasa değerine yükseldiğini (Bitcoin’in değeri = 734,460,233,472 dolar) ve altının hala ons başına neden 1865 dolar seviyesinde bulunduğunu açıkladı.

Jones'a göre bunun sebebi, Fed'in, ''mevcut para politikasını yürütme ve finansal krizle başa çıkma konusundaki güvenilirliğini sorgulayan'' politikasıdır. Fed, mevcut enflasyonun geçici olduğunu açıkladı fakat Paul Tudor Jones bu konuda Fed'e katılmıyor.

Alış 66027.99
Satış 66028
Değişim 0%
Son Değer 66027.99
En yüksek 67130
En düşük 65931.6
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler