Terra coin (LUNA) nedir?

Terra Coin (LUNA) nedir? Terra Coin kaç TL? Terra Coin geleceği? Terra Coin yükselir mi? Terra Coin yorum! Terra Coin grafik! Terra Coin kaç dolar? Bu ve benzer sorular Terra Coin yatırımcılarının merakla araştırdığı başlıklardır.

Terra coin (LUNA) nedir?

Trendde var olan ve gitgide popülaritesini artıran kripto paralardan biri olan Terra Coin de odak haline gelmiştir.

Terra Coin (LUNA) Nedir?

Terra Coin aynı zamanda kısa LUNA olarak adlandırılan kripto para birimlerinden sadece bir tanesidir. Bir kripto para birimi olarak Terra projesinin küresel bir ödeme sistemi olarak kripto ödemeleri oluşturma konusunda net bir misyonu vardır. LUNA jetonu türünün ilk örneğidir ve dünyanın en popüler para birimi olma potansiyeline sahiptir. Tahvilli varlıklar bir Para piyasası, bir Tasfiye sözleşmesi ve bir belirteç sözleşmesi içeren bir sabit para protokolü üzerine inşa edilmiştir.

Terra Coin resmi Terra kripto cüzdanı kullanıcıların fonlarına erişmesine ve onları stake etmesine izin verir. Platform bir tarayıcı uzantısı ve mobil uygulama olarak mevcuttur. Pano aktif hesapların sayısı ve aktif kullanıcıların sayısı gibi zincir üzerindeki verileri gösterir ve yönetişim portalını kullanarak kullanıcılar, yönetişim için dikkate alınması gereken Terra LUNA için teklifler oluşturabilir.

terra coin geleceği

Terra Coin (LUNA) Kime Aittir ve Ne Zaman Arz Olmuştur?

Terra LUNA Coin ilk olarak Ocak 2018'de piyasaya sürülmüştür ve o zamandan beri fiyatı istikrarlı bir gelişim göstermiştir. Terraform Labs'ın kurucusu Do Kwon başından beri projenin CEO'su olarak görev almaktadır. Kripto para bağımsız merkezi olmayan şirketler ağı tarafından sağlanan bir blok zinciri tarafından desteklenmektedir.

Terra Coin (LUNA) Yorum

Terra projesinin LUNA simgesi yerel para birimi olarak hizmet eder. Ayrıca zincir üzerinde yönetişim gerçekleştirmek ve staking için kullanılır. Stabilcoin jetonlarında verilir ve LUNA ile işlem görür. Stake ödülleri enflasyona bağlıdır. Bu LUNA'nın oldukça likit bir dijital para birimi olduğu anlamına gelir. Bu girişimin bir parçası olmak istiyorsanız, erkenden yola çıkmak en iyisidir. İster Terra LUNA Coin'e ister başka bir kripto para birimine yatırım yapmayı düşünüyor olsanız da önce araştırmanızı yapmanız gerektiğini unutmayın.

terra coin

Terra Coin (LUNA) Geleceği

Terra Coin kripto pazarındaki merkezileşme miktarını azaltmayı hedefliyor. Merkezi olmayan altyapısı ve esnek para arzı daha geniş bir kullanıcı yelpazesinin yönetişime katılmasına izin vermektedir. Terra ekosistemi büyümeye devam ederken daha merkezi olmayan bir toplum potansiyeli çok yakın görünmektedir. Başlıca avantajı piyasa merkezileşmesini ortadan kaldırmasıdır. Ayrıca LUNA ağının uzun ömürlü bir kripto para çözümü vardır. LUNA jetonları tipik bir itibari para biriminin değerinin yüz katından fazlasına sahip olabilme ihtimaline sahiptir.

terra coin

Terra Coin (LUNA) Hedef Fiyatı 2022

TerraUSD ağı yakın zamanda fiyat olarak sabit kalmasını sağlamak için büyük bir yükseltme yaptı ve para birimi değerlerinde ortaya çıkan değişiklik 93 milyon LUNA jetonunun yanmasına neden oldu. Terra sistemi işlem ücretlerini düşürmenin yanı sıra rakiplerinden daha verimli olmayı hedefliyor. Daha yüksek işlem hızı ve daha düşük "gaz" ücretleri, piyasada ethereumdan daha büyük bir pay almasına yardımcı oldu.

Terra Coin geleceği yükselen değeri ile yatırımcıların dikkatini çekerken net bir fiyat belirlemesi yapılamamakla birlikte cazip bir kripto para birimi olmasıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Terra Coin (LUNA) Ne Kadar?

Burada sizlerle Terra Coin (LUNA) fiyatı paylaşacağız.

1 Terra Coin (LUNA) kaç dolar?

Terra Coin (LUNA) 61 dolar bazında seyretmektedir.

1 Terra Coin (LUNA) kaç TL?

Terra Coin (LUNA) 841 TL bazında seyretmektedir.

Terra Coin (LUNA) değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 22,84B Dolar

Hacim: 1,61B Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.