Trump: Kripto para birimleri "sahte ve potansiyel bir felaket"

Görev süresinden sonra, eski Başkan Donald Trump'ın etrafında işler biraz daha sessizleşti. Fox Business ile yaptığı röportajda yine Bitcoin hakkında konuşuyor. Kesin olan bir şey var: Bitcoin olmayacak.

Trump: Kripto para birimleri "sahte ve potansiyel bir felaket"

Twitter seven eski Başkan Trump aslında ne yapıyor? Görev süresinin sona ermesinden sonra, Amerika Birleşik Devletleri'nin eski Başkanı çevresinde işler biraz daha sessizleşti

Şimdi, favori kanalı Fox News'in bir parçası olan Fox Business'a verdiği bir röportajda Bay Trump'tan tekrar haber alındı. Bu konuşmada Trump, kripto para birimleri konusunda konuştu  tam olarak coşkulu bir şekilde olumlu değil. Bunlar, yani “olası bir felaket”tir. Yani dünyaya sefalet ve ıstırap yaymayı bekleyen bir tür Demokles kılıcı.

Trump ayrıca 31 Ağustos'ta Fox Business'ta yayınlanan bir röportajda kripto para birimlerinin “büyük bir hayranı olmadığını” itiraf etti. Ancak, bu yeni bir şey değil. Zaten hâlâ başkandı 2019, yılında Çünkü, o kripto para eleştirdi:

Bitcoin ve para olmayan ve değeri oldukça değişken olan ve yalnızca sıcak havaya dayanan diğer kripto para birimlerinin büyük bir hayranı değilim. Düzenlenmemiş kripto para birimleri, uyuşturucu kaçakçılığı ve diğer yasa dışı faaliyetler de dahil olmak üzere yasa dışı faaliyetleri teşvik edebilir...

Kripto para birimleri sahte olabilir

31 Ağustos'ta Fox Business'ta yayınlanan konuşmada Trump, kripto piyasasına çok yönlü güçlü bir darbe indirdi. Sadece Bitcoin bir aldatmaca gibi görünmüyor. Diğer kripto para birimleri de sahte olabilir. Ancak Entfant Terrible, herhangi bir ayrıntı vermek zorunda değildir.

Etiketler