Tribünde seks skandalı! 'Faul' yapınca oyundan atıldılar!

Tribünde seks skandalı! 'Faul' yapınca oyundan atıldılar! Pazartesi gecesi Rogers Center'da Toronto Blue Jays ve Chicago Cub arasında gerçekleşen maçta skandal görüntüler yaşandı. Maç esnasında seks yaptıkları iddia edilen bir çift taraftar tarafından oyundan atıldı, olay sosyal medyada gündem oldu.

Tribünde seks skandalı! 'Faul' yapınca oyundan atıldılar!

Pazartesi gecesi Rogers Center'da Toronto Blue Jays ve Chicago Cub arasında gerçekleşen maçta skandal görüntüler yaşandı. Maç esnasında seks yaptıkları iddia edilen bir çift taraftar tarafından oyundan atıldı, olay sosyal medyada gündem oldu.

Tribünde seks skandalı!

Stadyumun en üst katında köşede, kucak kucağa cinsel ilişkiye girdikleri fark edilen çift taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Bir süre dikkatleri üzerine toplayan çift durumun güvenlik görevlilerine bildirilmesi ile birlikte dışarı çıkarıldı. Olaya ilişkin görüntüler sosyal medyada viral oldu ve birçok kişi tarafından gerek espiri gerekse eleştiri ile karşılandı. 

Olayla ilgili suçlamada bulunulmadı

Toronto Polis Teşkilatı, söz konusu olayla ilgili hiçbir işlem yapmadı ve hatta olayla ilgili olarak bilgilerinin olmadığını açıkladılar. Bu durumda ikilinin herhangi bir şikayetle ya da suçlama ile karşı karşıya kalmadığını gösteriyor. Ayrıca Toronto Blue Jays ve Chicago Cub tarafından da bir açıklama gelmedi.

Tribünde seks skandalı! 'Faul' yapınca oyundan atıldılar! - Resim : 1

Tribünde seks sosyal medyanın gündemi oldu

Tribünde seks sosyal medyanın gündemi oldu. Birçok kişi yaşanılanlar üzerinden espirilerini havada uçururken birçok kişide ayıplayarak eleştiride bulundu. Sosyal medya gündemini belirleyen bu olayın ise kısa sürede milyonlar tarafından görüntülendiği görüldü.