Tesla CEO’su Elon Musk, bu haftasonu Saturday Night Live’ı sunacak

Tesla CEO’su Elon Musk, bu haftasonu Saturday Night Live’ı sunacak

Tesla CEO’su Elon Musk, bu haftasonu Saturday Night Live’ı sunacak

Tesla CEO’su Elon Musk, bu haftasonu Saturday Night Live’ı (SNL) sunacak. Bu sebeple de Dogecoin (DOGE) yatırımcılarında çok büyük bir heyecan var. İnsanların Musk’ın programda Dogecoin için özel yayın yapacağına dair inancı büyük. Bunun da DOGE fiyatlarına yansıyacağını düşünüyorlar.

Musk, evvelki gün karşısına çıkan muhabirlere ise “Sizce SNL’de ne yapmalıyım?” sorusunu sordu. Bunun üzerine DOGE sesleri yükselince Musk, “DOGE birinci tercihiniz mi?” yanıtını verdi. Başka bir muhabir de “Daha fazla DOGE şakası yapacak mısın?” diye sorunca Elon Musk “Bakacağım” cevabını verdi.

Öte yandan Saturday Night Live hesabı da Elon Musk’ın skeçler üzerine çalışırkenki bir görünüşünü değiştiren yayınladı. Birçok yatırımcı ve DOGE fanı ise bu tweet’in altına Dogecoin ile alakalı yorumlar yaptı. Şimdi tüm gözler Elon Musk’ın sunacağı SNL’de.

Dogecoin Fiyatı

Dogecoin, yazının yazıldığı sırada Coingecko verilerine göre 0,614555 dolardan işlem görüyordu. Kripto para birimi son 1 yılda yüzde 24550.3 oranında artış yaşadı. DOGE, tüm zamanların en yüksek değeri ise evvelki gün 0,696020 dolarla belirledi.

Doge coin Elon Musk twitleri ve suni pumplamalarının ardından bir çok yatırımcıya çok büyük gelir kaynağı olmuştu. Ardından yaşanan düşüşlerde ise yine birçok yatırımcı için büyük kayıplar ortaya çıkmıştı.

Bu seferki sert yükselişin ardından arkasında henüz büyük bir enkaz bırakmayan Doge içinse yatırımcıların büyük bir çoğunluğu bu yayını bekliyor demek yanlış olmaz. Birçok yatırımcı bu yayının gerçekleştiği gün Doge Coin'in 1 dolar değerine ulaşacağına inanıyor ya da inanmak istiyor...

Etiketler