Terra (LUNA) tırmanıyor işte nedenleri bunlar

Bitcoin ve Ethereum fiyatları hala hareket etmezken, Terra yükseliyor - yeni bir ortaklık sorumlu olabilir.

Terra (LUNA) tırmanıyor işte nedenleri bunlar

Terra blok zinciri projesi, sabit paralar için altyapı inşaatı ile ilgilenir TerraKRW (KRT), TerraUSD (UST), TerraMNT (MNT) ve TerraSDR (SDT) temsil edilir. 

LUNA, Terra ekosisteminin yerel simgesidir. Çeşitli stabil coinlerin fiyat istikrarını sağlamak için kullanılır ve bu nedenle Terra için gereklidir.

LUNA'nın ayrıca bir yönetim işlevi vardır. LUNA sahipleri, protokolde değişiklik önerilerinde bulunmalarına izin veren ortak belirleme hakkına sahiptir. Geçen ay içinde LUNA, kripto alanında en iyi performans gösterenlerden biriydi.

LUNA aylık bazda yüzde 27'nin üzerinde arttı ve yayın tarihi itibariyle 7,18 dolardan işlem görüyor, ancak sürpriz artıştan hangi faktörler sorumlu olabilir?

Kitlesel adaptasyon Terra ve Harmony işbirliği yapıyor

Muhtemelen şu anda LUNA'ya yükseliş ivmesi veren en önemli faktör, Harmony (ONE) ile yakın zamanda duyurulan bir ortaklık. Harmony, blok zincirleri birbirine bağlamayı amaçlayan açık kaynaklı bir dijital varlık platformudur. Terra ve Harmony birlikte merkezi olmayan finansta (DeFi) stabilcoinlerin adaptasyonunu ilerletmek istiyor.

Bu amaçla, Terra'dan gelen stabilcoin'ler Harmony ekosistemine kapsamlı bir şekilde entegre edilecek. Bu başarılı olursa, tüm Harmony kullanıcıları entegrasyondan sonra Terra'nın sabit paralarını blok zincirinde takas edebilir. Öncelikle Terra, Harmony, Ethereum, Binance ve Cosmos desteğinin blok zinciri. Bu da UST'nin birden fazla blok zinciri ağı arasında aktarılabilen ilk sabit paralardan biri olmasına yol açabilir.

Bu nedenle, birçok yatırımcının şu anda bu işbirliğinin bir sonucu olarak terra stabilcoinlerin adaptasyonunun yakın gelecekte büyük ölçüde artacağına bahse girmesi muhtemeldir.

Terraform Labs, 70 milyon UST'yi kolay hale getiriyor

Terra'ya son birkaç günde ivme kazandıran bir diğer faktör de Terraform Labs'tan geliyor. Stabilcoin projesinin arkasındaki şirket, proje için 70 milyon ABD dolarının üzerinde 50 milyon USDT yaptı.

Etiketler