Teknik göstergelerin ''AL'' dediği hisseler

Borsa İstanbul'da ''Teknik Analiz'' yöntemlerinin kullanarak hisseler üzerinde robotik sinyaller üretmek mümkün. Bu yöntemlerin birkaçını kullandıktan sonra BIST-100'de ''AL'' sinyali veren hisseler.

Teknik göstergelerin ''AL'' dediği hisseler

BIST 100’de “AL” sinyali hisse senetleri

Bu çalışmada “AL” sinyali veren hisselerin tespiti amacı ile Borsa’da işlem gören BIST-100 hisseler değerlendirmeye indikatörler vasıtasıyla alınmıştır.

BIST-100 üstünde teknik analizde kullanılacak olan 12 ayrı gösterge yöntemiyle değerleme yapılarak puanlamaya gidilerek hisseler sıralanmıştır.

Ancak hisse seçiminde teknik göstergelerin tek başına kullanılması ne yazıktır ki yetersizdir, şayet tek başına teknik analiz yeterli olsaydı çizgi çekmeyi bilen herkes zengin olurdu.

Burada öne çıkan hisselerin temel analizle desteklemesi ve hisseyle ilgili son haber ve bilgilerin de değerlendirilerek işlemde bulunması, sağlıklı sonuçlar için faydalı olacaktır.

Teknik göstergelerin ''AL'' dediği hisseler - Resim : 1

Yasal Uyarı
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Alış
Satış
Değişim 47.6999%
Son Değer 9692.72
En yüksek 9766.89
En düşük 9667.55
Haftalık Değişim 0%
Aylık Değişim 0%
Yıllık Değişim 0%
Etiketler