SXP coin nedir? SXP coinin geleceği 2022

SXP nedir? nerelerde kullanılır? Büyük düşüş yaşayan Swipe (SXP) coin tekrardan eski zirvelerine ulaşabilecek mi? Ne kadar SXP coin yakılacak? Tüm bu soruların cevabı için Swipe analizi şimdi Birborsa'da.

SXP coin nedir? SXP coinin geleceği 2022

Swipe (SXP) Nedir? SXP coin Projesi Nedir?

Swipe, büyümekte olan Merkeziyetsiz Finans (DeFi) dünyasının büyükçe bir parçası olarak Swipe kullanıcılarına farklı alanda bir çok ürün ve hizmet sunduğu biliniyor.

Swipe'in Visa banka kartı ve çoklu varlık DeFi uygulaması; kripto paralar, itibari para birimleri ve sabit coinler arasında anında çevrim yapmanıza imkan tanır tokenler arasında hızlı ticaret için henüz alt yapı desteği sağlanamamıştır.

SXP üzerinde işlem yapabilmek için bir çok seçenek var bunların arasında 4 stabil coin, dolar ve Euro var. SXP, VISA işbirliği ile birlikte tüm Avrupa'da kullanıma açık olmasıyla birlikte yakın geçmişte ABD'de de banka kartı uygulamasına geçmiştir. 
Swipe merkeziyetsiz şekilde SXP Token tarafından desteklenmekle birlikte kendi ödül sistemine de sahiptir. Bununla birlikte belirli aralıklarla SXP coin yakımı yapılıyor.

SXP coin grafik

SXP Coin Kimin?

Geçtiğimiz yıl içerisinde tüm fiyat paritelerinde hızlı ticaret olanağı yapmak için oluşturulmuş SXP coini, Binance satın aldığını duyurmuştu. Satın alımın hemen ardından ise SXP coin Binance üzerinde listelenmiş ve fiyatı kendi içinde sürekli tarihi zirve hevesini zorlamıştı

SXP Coin Yakımı Ne Zaman?

2019 yılında tokenlaşıp halka arzı gerçekleştirilen SXP Token'da geçtiğimiz yıl Eylül ayında 10 milyon adet token yakım işlemi gerçekleşmişti. Bu yakım işlemleriyle birlikte toplam arzın düşüşü bir miktar hacim kaybına uğratmış olsa bile talepteki yoğunluğun artış göstermesi SXP coinin değer artışını kaçınılmaz hale getirmiştir.

SXP Coin Geleceği 2022

SXP coinin geleceği ile ilgili olarak piyasa analistleri ''Burn SXP'' işlemleri yapıldıkça fiyatının artış göstereceğini düşünülüyor. Tarihi zirvesi olan 5.85 Dolar'ı aşacağı ve yakım işlemleri tamamlandığında 1 SXP coinin 9 dolar bölgesine kadar çıkabileceğini düşündüklerini dile getiriyorlar.

SXP Coin Grafik

SXP Coin Binance'de listelendikten sonra hızlı bir yükseliş göstermiş ve çok kısa sürelerde 5 dolar zirvesine ulaşmıştı daha sonra geri çekilerek 0.50 dolar bölgesine kadar geri çekilmiş olsa bile tekrardan SXP coin haberleri ile birlikte tekrardan tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselmiş ve tekrardan büyük bir düşüş trendine girmiştir. Haberin yapıldığı saatlerde 1.71 dolar seviyesinde işleme konu olan SXP coin sosyal medya platromu Twitter'da en çok aratılan 20 coin arasındaki yerini kimseye kaptırmıyor.

SXP Coin Grafik ve Teknik Yorum

2021 yılında Binance listelemesi yapıldığında SXP coin fiyatı  1.40 dolardan yapıldı daha sonra ilk tarihi zirvesine çok kısa sürede çıkan SXP anlık olarak 1.714 dolardan alım satıma konu oluyor.

1 Eylül tarihinden bu yana düşen trendin içinde olduğunu söyleyen piyasa analistleri düşen kanalın dibinden aldığı destekle birlikte yukarı tepkisini sürdürmeye çalışıyor ve düşen kanalın kırılabilmesi için 2,70 dolar üzerinde en az 1 günlük mum kapatabilmesi gerektiği düşünülüyor. 

SXP Coin destek ve dirençleri ise şöyle sıralanıyor:

Destekler, 1,28 - 0,87 - 0,510
Dirençler, 2 - 2,72 - 2,528 - 2,919 - 3,317 - 4,569

SXP coin grafik

  

Etiketler