Son Dakika: Ankara'da EGO otobüsü devrildi! Yaralılar var

Son dakika haberine göre Başkent Ankara'da korkunç bir otobüs kazası yaşandı. Yenimahalle ilçesinde bir EGO otobüsü seyir halindeyken devrildi. Karşı şeride geçerek aracın üzerine devrilen otobüs zincirleme kaza yaşanmasına sebep oldu. Yapılan açıklama da kazada yaralananların olduğu tespit edildi.

Son Dakika: Ankara'da EGO otobüsü devrildi! Yaralılar var

Son dakika haberine göre Başkent Ankara'da korkunç bir otobüs kazası yaşandı. Yenimahalle ilçesinde bir EGO otobüsü seyir halindeyken devrildi. Karşı şeride geçerek aracın üzerine devrilen otobüs zincirleme kaza yaşanmasına sebep oldu. Yapılan ilk açıklama da kazada yaralananların olduğu tespit edildi. İşte detaylar…

Ankara'da EGO otobüsü devrildi! Yaralılar var

NTV muhabiri Gökhan Gerçek olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Emniyet birimleri otobüsün önüne çıkan bir araç nedeniyle kontrolünü kaybettiği ihtimali üzerinde duruyor." ifadelerine yer verdi.

Ankara’da İstanbul yolu Batıkent girişinde, bir EGO otobüsü karşı şeride geçerek bir aracın üzerine devrildi. Zincirleme kazada otobüsüne kendi şeridinde giden araçlar çarptı. Olay yerine hızlı bir şekilde polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada ilk belirlemelere göre çok sayıda yaralının olduğu söyleniyor.

Karşı Şeride Geçerek Araçların Üzerin Devrildi

Olayın detaylarını anlatan NTV muhabiri Gökhan Gerçek: "5 yaralı var. Yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi. Saat 20.30 sıralarında meydana geldi kaza. Yolcu otobüsü bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıktı, karşı şeride geçerek diğer araçların üzerine devrildi.” ifadelerini kullandı.

İlk Müdahale Vatandaşlardan Geldi

Yolda seyreden diğer araçlar da otobüse çarparak zincirleme kaza yaşandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde bulunan diğer araç şoförü ve vatandaşlardan geldi. Otobüsün üzerine devrildiği 2 araç içerisinde kalan vatandaşlar yoldan geçen vatandaşlar tarafından araçtan çıkarılarak kurtarıldı. Araçtan çıkarılan vatandaşlar ambulans aracılığı ile en yakın hastaneye sevk edildi.

Önüne Çıkan Bir Araç Nedeniyle Kontrolden Çıktığı Düşünülüyor

Olayın detaylarını anlatan NTV muhabiri Gökhan Gerçek: “Kazanın meydana geldiği yer düz bir yol. Buzlanma da yok. Kayarak otobüsün kontrolden çıkma ihtimali yok. Emniyet birimleri otobüsün önüne çıkan bir araç nedeniyle kontrolünü kaybettiği ihtimali üzerinde duruyor. MOBESE görüntüleri sonrasında kazanın nedeni ortaya çıkacak." ifadelerini kullandı.