Sınırlı NFT olarak ilk TikTok videoları

Sosyal medya platformu, sanatçıları takdir etmek ve ödüllendirmek için NFT konusunu duyuruyor.

Sınırlı NFT olarak ilk TikTok videoları

Twitter, D & G ve Co, şimdi de TikTok, dünyanın en çok indirilenler uygulaması, NFT üzerindeki etkisini göstermeye başlıyor. Bunun nedeni, sanatçıların artık çevrimiçi içerikleriyle tanınmaları ve parasal olarak ödüllendirilmeleridir. Müzik videoları ve insanların müziğe dudaklarını oynattığı video klipleri ile tanınan uygulama, bu nedenle gelecekte TikTok Top Moments olarak adlandırılanları yayınlamak istiyor. 6 Ekim'de satış ve müzayede başlayacak. Buna ek olarak, sanat dijital eserler parçası olacak sergide New York'ta 1 Ekim ve 5 Kasım arasında Moving Image MüzesiInfinite Duets: Co-Creating on TikTok olarak sergilenecek.

Kültürel Olarak Anlamlı Videoların NFT'si

Web sitesine göre, TikTok Top Moments, Ethereum'da kullanıma sunuldu ve 2 katmanlı bir protokol olarak Immutable X ile çalıştırıldı. Başlangıçta, altı "kültürel açıdan önemli Tik-Tok videosu", "bire bir" NFT'ler olarak yayınlanacak. Bu, değiştirilemez belirteçler olarak viral hale gelen videoları ifade ediyor. Lil Nas X, koleksiyona Rudy Willingham ile birlikte başlıyor. Katılan diğer sanatçılar: Bella Poarch, Curtis Roach, Brittany Broski, FNMeka, Jess Marciante ve Gary Vaynerchukt.

COIN ARTIST, x0r, RTFKT veya Grimes gibi NFT sanatçıları, dijital koleksiyonları oluşturmak için ortak olarak işbirliği içindeler.

TikTok En İyi Anların satışından elde edilen gelir şirketlere ve sanatçılara gidiyor. Brittany ve Grimes arasındaki işbirliğinden NFT hariç. Bu satıştan elde edeceğiniz gelir hayır kurumlarına bağışlanacak.

Etiketler
NFT