Sinan Akçıl ile ünlü oyuncu Hande Kıratlı ayrılıyor!

Gazetecilerin, "Ayrılık nedeni çocuk mu?" sorusunu es geçmeden yanıtlayan ünlü müzisyen, "Ben çocuk çok istiyorum, biliyorsunuz. Baba olmak istiyorum." dedi.

Sinan Akçıl ile ünlü oyuncu Hande Kıratlı ayrılıyor!

Hollanda asıllı söz yazarı ve şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı'dan beklenmedik bir ikinci ayrılık haberi geldi. Haberin verilişinden bir önceki gün objektiflere yakalanan ünlü şarkıcı, davanın resmiyet kazandığını ve kesin olarak boşanacaklarını söyledi. 

Sinan Akçıl "Dilberay" Filminin Galasında Konuştu 

Sinan Akçıl ile ünlü oyuncu Hande Kıratlı ayrılıyor! - Resim : 1

2019'da aramıza veda eden usta sanatçımız Dilber Ay’ın hüzünlü hayatını anlatan, 'Dilberay' filminin galası önceki akşam düzenlendi.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl da geceye katılanlar arasındaydı. Objektiflere poz vermeyi de ihmal etmeyen Akçıl, kendisini görüntüleyen gazetecilere boşanma haberleriyle ilgili konuştu.

İki Kez Evlendiler Şimdi Ayrılıyorlar

Sinan Akçıl ile ünlü oyuncu Hande Kıratlı ayrılıyor! - Resim : 2

İki kez dünya evine girdikleri oyuncu eşi Burcu Kıratlı ile yeniden ayrılık kararı aldıklarını açıklayan Sinan Akçıl, boşanma süreciyle ilgili de konuştu. Ünlü müzisyen, "Dava açıldı, boşanıyoruz. Artık resmiyete bindi. Umarım ikimiz için de hayırlısı olur." açıklamasında bulundu.

Ayrılık Nedenleri Çocuk Olabilir

Gazetecilerin, "Ayrılık nedeni çocuk mu?" sorusunu es geçmeden yanıtlayan ünlü müzisyen, "Ben çocuk çok istiyorum, biliyorsunuz. Baba olmak istiyorum." dedi.

Evliliklerini Kurtaramadılar Yorumu Yapıldı

Sinan Akçıl ile ünlü oyuncu Hande Kıratlı ayrılıyor! - Resim : 4

Basında çıkan boşanma haberleriyle ilgili kendisine yöneltilen soruları daha önce, "Aldatma yok, boşanma var. Bekliyoruz." ifadeleriyle yanıtlayan Kıratlı'dan dün yeni hamle de geldi.

Ünlü oyuncu Burcu Kıratlı, Instagram hesabında "Akçıl" olan soyadını değiştirdi. Ünlü oyuncunun bu hareketi ise medyada "Evliliklerini kurtaramadılar." yorumlarının yapılmasına neden olmuştu.

2018'de Amsterdam'da Evlenmişlerdi

Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl sürpriz bir şekilde evlenmişti. Aralık 2018'de Amsterdam'da sürpriz bir şekilde evlenen çift, 9 ay sonra ise boşanmıştı.

Boşanma haberinin ardından tekrar bir araya gelecekleri duyulan çift, çalkantılı ilişkilerine bir şans daha vermek istemişlerdi.

Bunun üzerine Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı'ya Paris'te evlenme teklifi etmiş, yeni bir nikah haberi beklenirken çiftin sürpriz bir kararla yeniden ayrıldığı öğrenilmişti. İniş ve alçalışların sıkça yaşandığı ilişkilerine devam etme kararı alan çift, son olarak şubat ayında tekrar nikah masasına oturmuşlardı.

Nikah memurunun, "Burcu Kıratlı ile evlenmeyi kabul ediyor musunuz?" sorusunu, "İkinci kez ve son kez evet!" diye yanıtlayan Sinan Akçıl, baba olmak istediğini dile getirmişti.

BirBorsa / Ayşete Yavaş

Etiketler
Yorumlar