Siacoin nedir? Siacoin yorumları

Siacoin merkeziyetsiz bulut depolama sistemi olan Sia’nın blockchain tabanlı ve kullanıcılarının depolama kısımlarını alım-satım süreçlerinde kullanabilecekleri ve hatta kiralayabilecekleri platform olan Sia’nın yerel tokenidir.

Siacoin nedir? Siacoin yorumları

Siacoin nedir?

Siacoin ağı güvenliği sağlamak için dosya sözleşmelerini kullanmaktadır. Bulut depolama alanı karşılığında müşteriler bir miktarda Siacoin yükleyebilmektedir. Yüklediklerinden daha fazla alana ihtiyaçları varsa daha fazlasını satın alabilirler. Ağ merkezi değildir ve gerçek zamanlı yanıt sunmaktadır. Bir dosya yüklendiğinde dosyayı 30 parçaya böler ve ardından her segment dünya çapında farklı ana bilgisayarlara dağıtılmaktadır. Bu üçlü yedeklilik sağlar ve ağın yedekliliğini güçlendirir.

Siacoin nedir? Ekstra sabit disk alanı kiralamanıza izin veren bir kripto para birimidir. Tek bir sabit disk için ödeme yapmak yerine Siacoin'leri depolama alanıyla değiştirebilirsiniz. Bu işlemi kolaylaştırmak için yazılım her dosyayı 30 parçaya ayırır ve bunlar daha sonra dünya çapında farklı ana bilgisayarlar arasında dağıtılır. Bu ağda artıklığını daha da güçlendiren tek bir arıza noktası olmamasını sağlamaktadır.

siacoin nedir

Siacoin haberleri

Siacoin haberleri kapsamında ana temayı oluşturan husus diğer kripto para birimleriyle olan farklılıklardır. Diğer kripto para birimlerinden farklı olarak Siacoin protokolü merkezi değildir ve maksimum arzı yoktur. Proof-of-Work (PoW) konsensüs algoritmasını kullandığından arzı sınırsızdır. Bu nedenle depolama için kullanılabilir ve merkezi değildir.

Siacoin'in ana avantajı kullanıcıların ana bilgisayarlarından alan kiralamasına olanak tanıyan merkezi olmayan bir bulut depolama sistemi olmasıdır. Bu tipik bir bulut hizmeti olmasa da çok değerli bir varlıktır. Ayrıca bulut bilişim için mükemmel bir seçimdir. Fiyatı diğer bulut hizmetleriyle son derece rekabetçidir ve büyük dosyaları paylaşmak çok kolaydır. Siacoin ile verilerinizi başkalarıyla paylaşmak kolaydır.

Ayrıca Siacoin ağı ek bir güvenlik katmanı sağlamaktadır. Dosyalar yüklendiğinde segmentlere ayrılırlar ve her segment benzersiz bir ana bilgisayara yüklenir. Bu blok zincirinin veritabanında depolanan belgelerin bütünlüğünü doğrulamasını sağlar. Buna ek olarak verileri bulutta depolamak için güvenli bir yol sağlamaktadır.

siacoin geleceği

Siacoin projesi

Siacoin projesi 2013 yılında David Vorick tarafından geliştirilmiştir. Ayrıca Sia ismi Antik Mısır’da algı kavramının tanrılaşmış hali olarak tanımlanmaktadır. Siacoin ağının temel amacı bulut depolamayı merkezi olmayan hale getirmektir. Bu onu geleneksel bulut hizmeti sağlayıcılarına değerli bir alternatif haline getirir. Bu sağlayıcılar sunucularını kiralamak için daha yüksek ücretler talep eder ve birçok kullanıcının güvenlik sunucu yanıt verebilirliği ve veri sahipliği ile ilgili sorunları vardır. Ancak Siacoin ağında böyle bir sınırlama yoktur. Açık kaynak kodu teknik bilgiye sahip herkesin yazılımını değiştirebileceği ve performansını artırabileceği anlamına gelmektedir.

Siacoin yazılımı sanal bir banka gibi çalışmaktadır. Kullanıcıların Siacoin ile ana bilgisayarlara ödeme yapmasına izin vererek çalışır ve tamamen merkezi değildir. Dosya yüklemek için Siacoin'lerinizi kullanabilirsiniz ayrıca bu noktada yazılım bilgilerinizi şifreleme ile korumaktadır. Merkezi olmayan bir sistem olmasının yanı sıra para transferi için de kullanabilirsiniz.

siacoin yorum

Siacoin yorum

Siacoin yorum kullanıcılar tarafından merakla beklenmektedir. Siacoin ağı merkezi olmadığı için isteklere gerçek zamanlı olarak yanıt verebilir. Siacoin protokolü platformun milyonlarca kullanıcıya ölçeklenmesini sağlamaktadır. Sia platformunun her zaman kullanılabilir olmasını sağlar ve yeni para biriminin dikkat çeken bir diğer özelliği de verileri güvenli bir şekilde sunabilmesidir. Sonuç olarak kullanıcılar belgeleri ve dosyaları depolamak için kullanabilir. Bu depolamaya ihtiyaç duyanlar için mükemmel bir seçimdir.

Siacoin geleceği

Siacoin ağı merkezi değildir bu da gerçek zamanlı yanıt ve güvenlik sağlayabileceği anlamına gelmektedir. Merkezi olmayan yapısı onu büyük miktarda veri depolaması gereken işletmeler için mükemmel kılmaktadır. Akıllı sözleşme sistemi işletmelerin verilerini güvenli bir şekilde saklamasını sağlar. Siacoin blok zinciri merkezi olmayan bir yapıya sahiptir bu da onu kullanışlı hale getirir. Verilerinizi depolamak için bir yere ihtiyacınız varsa güvenilir bir depolama hizmetine sahip olmak önemlidir.

Siacoin hangi borsada bulunur?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Siacoin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir.

Siacoin grafik

Siacoin grafik başlığı adı altında 1 aylık Siacoin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

siacoin grafik

Siacoin hedef fiyatı

Siacoin hedef fiyatı 0,06 dolar seviyelerine gelmesi beklenirken burada öne çıkan faktör güven faktörü olmaktadır. Kullanıcıların kripto para piyasasına yöneliminin her geçen gün arttığı ortamda kripto para birimlerinin de genel seviyelerinde artış yaşanması muhtemel görünmektedir. Ancak bazı belirsizlik ve risklerin her zaman var olduğunu bilmemiz ve bu kapsamda yatırımlar yapmamız gerekmektedir.

Siacoin ne kadar?

Siacoin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Siacoin kaç dolar?

Siacoin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Siacoin dolar bazında 0,015 dolar olarak belirtilebilir.

Siacoin kaç TL?

Siacoin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Siacoin TL bazında 0,202 TL olarak belirtilebilir.

Siacoin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 771,91M Dolar

Hacim: 18,19M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.