Qtum coin grafik, Qtum coin yorum

Qtum coin Etherum’un akıllı sözleşmelerinin esnekliğini ve Bitcoin’in blok zinciri tasarımını birleştirmeyi amaçlayan kripto para birimidir. Hisse kanıtı (PoS) modelini kullanan birim yeni bloklar oluştururken daha az enerji harcamayı amaçlamaktadır.

Qtum coin grafik, Qtum coin yorum

Qtum coin nedir?

Kripto para birimlerine olan yoğun ilgi özellikle Bitcoin ve Ethereum’un öncülüğünde ilerlemektedir. Bitcoin ve Ethereum’un kombinasyonu olarak tanımlanan Qtum coin nedir sorusu da bu kapsamda büyük yer kaplamaktadır. Qtum kripto para birimi, Bitcoin ve Ethereum'un bir melezidir bir başka deyişle her birinden ödünç alır. Ayrıca Ethereum'dan akıllı sözleşme işlevselliğini kullanırken Hesap Soyutlama katmanı, iki teknoloji arasında bir köprü görevi görmektedir. Ayrıca topluluk üyelerinin belirli konularda oy kullanmasına ve anlaşmazlıkları çözmesine olanak tanıyan merkezi olmayan bir yönetişim protokolü kullanır. Ethereum ve Bitcoin ağ geçitleriyle uyumludur. Diğer kripto paralardan farklı olarak Qtum, mevcut kripto ağlarıyla tamamen uyumludur bu nedenle her yerde kullanılabilmektedir.

Qtum kripto para birçok işlemin aynı anda işlenmesine izin veren bir Proof-of-Stake konsensüs modeli kullanmaktadır.. Ayrıca en son ve en önemli blokların kayıtlarını saklayan hafif istemci düğümlerine sahiptir. Ana odak noktası akıllı sözleşmelerdir ve Ethereum gibi diğer paralarla rekabet edebilmektedir.

qtum coin nedir

Qtum coin haberleri

Qtum coin haberleri genel olarak piyasa koşulları bazında konumlandırılırken fiyat odaklı araştırmaların da başlıca nedeni olmaktadır. Ethereum ve Bitcoin ile olan bağı daha çok bilgi gereksinimi de ortaya koymaktadır. Detaylı bilgiye erişebileceğiniz bilgiseli inceleyebilirsiniz.

Qtum coin projesi

Qtum coin projesi Patrick Dai tarafından geliştirilmiştir. QTUM coin bir Proof-of-Stake konsensüs algoritması kullanan hibrit bir blok zinciri uygulama platformudur. Bu QTUM fiyatının nispeten istikrarlı olduğu ve fiyatta herhangi bir dalgalanma olmadığı anlamına gelir. Cointelegraph Markets Pro'ya özel VORTECS(tm) Skoru piyasa duyarlılığını, işlem hacmini ve Twitter etkinliğini de takip etmektedir. Bu özelliklerle QTUM kripto parasının bir sonraki büyük paya sahip olma yolunda olduğunda öngörüler de bulunmaktadır.

qtum coin haberleri, qtum coin projesi

Qtum coin yorum

Qtum coin Bitcoin ve Ethereum'un bir melezidir. Temel amacı mobil telekomünikasyon ve finans için bir platform olarak hizmet etmektir. IoT ve POS sistemleri için ideal bir seçim olmasını sağlayan birçok başka özelliğe sahiptir. Düşük işlem ücretleri, yüksek işlem hacmi ve kullanıcı deneyimi onu IoT cihazları için mükemmel bir seçim haline getirmektedir. Önemli bir avantajı IoT için önemli bir özellik olan EVM ile uyumlu olmasıdır şeklinde Qtum coin yorum sorusu kısaca açıklanabilir.

Qtum coin ekşi şeklinde de bilgi arayanlar için şöyle belirtmek gerekirse QTUM için iki ana seçenek vardır. QTUM çekirdeğinin mobil veya masaüstü sürümünü indirebilir ve paralarınızı içinde saklayabilirsiniz. Her iki seçeneğin de avantajları ve dezavantajları vardır ancak ikisi arasında bazı önemli farklılıklar vardır. İhtiyaçlarınıza ve depolamak istediğiniz QTUM miktarına bağlı olarak bir masaüstü cüzdanı veya bir donanım cüzdanı seçebilirsiniz. Açıkçası daha güvenli seçenek bir donanım cüzdanı olacaktır. Ancak bu daha yüksek düzeyde teknik bilgi gerektirecektir.

qtum coin geleceği, qtum coin yorum

Qtum coin geleceği

Güvenlik özelliklerine ek olarak QTUM coin, kripto para birimi yatırımları için mükemmel bir seçim olarak görülmektedir. UTXO işlemleri, onu çeşitli farklı işletmeler için ideal hale getirmektedir. Mobil telekomünikasyona ek olarak QTUM sahteciliğe karşı koruma ve finansman için de harika bir çözümdür. Yüksek düzeydeki düğümleri saldırılardan ve hileli aktörlerden çok güvenli olmasını sağlar. Qtum coin geleceği bu bağlamda sınırları zorlayacak potansiyele sahiptir.

Qtum coin hangi borsada bulunur?

Kripto para birimi olarak da adlandırabileceğimiz Qtum coin Binance olmak üzere Bitfinex gibi diğer büyük borsalardan alınıp satılabilmektedir.

Qtum coin grafik

Qtum coin grafik başlığı adı altında 1 aylık Qtum coin grafiğini bu şekilde inceleyebiliriz.

qtum coin grafik

Qtum coin hedef fiyatı

QTUM'a yatırım yapmakla ilgileniyorsanız bunun birçok faydası olabilir. Bitcoin ve Ethereum'un avantajlarını dış veri beslemelerini ve Oracles'ı destekleme benzersiz özelliği ile birleştirir. Başka bir deyişle daha geniş bir uygulama yelpazesi ve zengin bir topluluk sunan özel bir blok zinciridir. Sürekli gelişen istikrarlı ve güvenilir bir değer deposudur. Bu özelliklerin yardımıyla Qtum coin hedef fiyatı yakın zamanda 15 doları da aşması beklenmektedir. Ancak kripto para piyasasındaki riskleri göz önüne almanız da gerekmektedir.

Qtum coin ne kadar?

Qtum coin alınır mı sorusunu cevaplamamızı sağlayan bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

Qtum coin kaç dolar?

Qtum coin kaç dolar sorusunun yanıtı 1 Qtum coin dolar bazında 9,17 dolar olarak belirtilebilir.

Qtum coin kaç TL?

Qtum coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 Qtum coin TL bazında 115,5 TL olarak belirtilebilir.

Qtum coin değerleri nelerdir?

Piyasa Değeri: 909,07M Dolar

Hacim: 138,77M Dolar

İçerik yatırım tavsiyesi değildir.

QTUMUSD:BNN Qtum Amerikan Doları
Daha fazla detay için tıklayınız
Alış
Satış
Değişim %
Son Değer 2.204
En yüksek 2.265
En düşük 2.184
Haftalık Değişim %
Aylık Değişim %
Yıllık Değişim %