Shiba Inu'nun Twitter'da yayınladığı gizemli video ne anlama geliyor?

Shiba Inu'nun resmi Twitter hesabı, gizemli bir video klip yayınlayarak takipçilerinde merak uyandırdı.

Shiba Inu'nun Twitter'da yayınladığı gizemli video ne anlama geliyor?
Shiba Inu resmi Twitter hesabı, gizemli bir video klip yayınlayarak takipçilerinde merak uyandırdı.

2.1 milyon takipçisi olan Shiba Inu resmi Twitter hesabı, meme tokena çok sayıda referans içeren kısa bir klibin tanıtımını paylaştı. Video, yakın zamanda yüzde 180 oranında büyüme gösteren Shiba Inu'yu önümüzde ne beklediğiyle ilgili pek çok ipucu içeriyor.

Sunulan fragmanın ilk yarısında, kademeli olarak yanan ampullerden başka bir şey görünmüyor. Video daha çok gelecekteki bir sürümün ya da bir ortaklığın ön sunumuna benziyor.

Shiba Inu'nun Twitter'da yayınladığı gizemli video ne anlama geliyor? - Resim : 1

Büyük ampullerin olduğu sahneden hemen sonra ekranın karardığını görüyoruz. 'W' ve 'V' harfleri tek bir sembolde birleşiyor. Her iki harf de Shiba Inu'nun ya da ekosisteminin adını yansıtmıyor.

Shiba Inu topluluğunun tahminleri ne yönde?

Shiba Ağı uzun zamandır yeni bir dönüm noktasına doğru gidiyor veya gelecek günlerde bu dönüm noktasına ulaştığını göreceğiz. Yayınlanan video, projenin kullanıcıları ve yatırımcıları için hazırladığı anlamlı kutlamanın bir parçası olabilecek nitelikte.

Shiba Inu topluluğu, projenin bazı kripto paraları yakalayabileceğini, bir yarışma düzenleyebileceğini, yeni ürünler piyasaya sürebileceğini veya SHIB tokenın güçlü düşüş trendini kırmasına yardımcı olacak duyuruları kullanabileceğini öngörüyor.

Diğer topluluk üyeleri de projenin, Shiba Inu'nun gerçek hayattan bir müzik videosu ya da klip sunumu yayınlamaya hazırlandığını düşünüyor.

Etiketler