SFM coin nedir? SafeMoon coin kaç TL?

SFM coin merkeziyetsiz bir DeFi kriptosu olarak öne çıkarken Yansıtma, LP alna ve Yakma işlevlerini gerçekleştiren bir kripto para birimidir. CEO’su John Karony olan SafeMoon coin 8 Mart 2021 tarihinde piyasaya sürülmüştür.

SFM coin nedir? SafeMoon coin kaç TL?

SFM coin nedir?

Kripto paralara olan ilgilinin günden güne artması nedeniyle talep arz dengesinin korunabilmesi adına da çeşitliliğin arttığı görülmektedir. Farklılaşan kripto para borsası ile birlikte çeşitlilik artmış ve SFM coin de bu çeşitlilik ile birlikte kendine iyi bir yer edinmiştir. Peki SFM coin nedir?

SFM coin mobil ödemeler için tasarlanmış dijital bir para birimidir. Burada önemli olan nokta kripto paraların halka açık bir defterde saklandığından dolandırıcılığa karşı dayanaklı olmasıdır. SafeMoon coin birkaç nedenden dolayı dikkat çeken bir kripto para birimi olmaktadır. Birincisi SFM coin kripto çağında sınırsız bir büyüme potansiyeline sahip olarak öngörülmektedir. İkincisi, nispeten düşük bir işlem ücretine sahip olmasıdır. Fiyatlandırılması onu istikrarlı, düzenlenmiş bir para birimine yatırım yapmak isteyenler için çekici bir alternatif haline getirmektedir. Bununla birlikte SafeMoon'un değişkenliği onu bir değer deposu olarak ideal hale getirebilir.

SafeMoon coin nedir?

SafeMoon coin nedir sorusunu temel olarak yanıtlamak gerekirse, Safemoon coin Binance Smart Chain üzerinde verim sağlayan bir DeFi tokenidir. Hisse senedi temettülerine veya banka faizlerine benzer verim sağlayan bir kripto para birimidir. Aynı zamanda merkezi olmayan hizmetler sağlamak için akıllı sözleşmeleri kullanan bir DeFi tokenidir.

Safemoon protokolünün üç işlevi vardır: yansıtma, likidite havuzu elde etme ve yakma. LP satıcılardan jeton alırken yakma manuel olarak gerçekleşmektedir. Bundan sonra geliştiriciler bu jetonları LP'ye ekleyebilecektir. Ayrıca jetonları manuel olarak da yakabilirler ve bu da kripto para birimi için güvenli bir ortam sağlar. Bu nedenle SafeMoon coin düzenlenmiş bir kripto para birimi arayanlar için mükemmel bir seçenek olarak öngörülebilir.

sfm coin nedir

SFM

SFM protokolünün bir işlevi ise otomatik bir likidite havuzu oluşturmaktır. Sistemin fonlarını topladığı yer olan standart bir borsada geliştiricinin komisyon ödemeden paraları satmasına izin verebilir. Platform ayrıca kullanıcıların SafeMoon ve Ethereum arasında ticaret yapmalarına izin vermektedir. Fiyatın değişken olmaması borsaların kullanıcılarına ve onu kullananlara yardımcı olacaktır. Güvenlik söz konusu olduğunda SFM coin mahremiyet arayanlar için harika bir seçenektir.

SFM coin geleceği

SFM coin geleceği kapsamında belirtmek gerekir ki Safemoon'un fiyat değişkenliği Safemoon'un yeni başlayanlar için uygun olmamasının bir başka nedeni olabilir. Yatırımcıların kripto paraya cazibe sağlaması ilk kazançların gerçekleşmesiyle olmaktadır. Bu nedenle kripto para birimlerine yatırım yapmanın bir risk taşıdığını da anlamak önemlidir. Popüler kripto para birimlerinin çoğu size hızlı kar sağlayabilirken uzun vadeli yatırımlar için risk barındırabilir.

sfm coin yorum

SFM coin yorum

SFM coin yorum, SFM coin ekşi ve SFM coin twitter gibi kavramlar kullanıcıların farklı bilgilere erişim talebiyle doğru orantılı olarak öne çıkan aramalar olmuştur. Bu kapsamda SafeMoon coin yorum ile aynı kripto para birimini tanımlamakta kullanılan SFM kavramı kapsamında SafeMoon coin ekşi gibi kavramlar da detaylı bilgi edinebilmek amacıyla gündemde yer almaktadır.

Likidite eksikliğine ek olarak Safemoon'un bu kadar değişken olmasının nedenlerinden biri geliştiricinin tedariki konusunda henüz bir sınır yayınlamamış olmasıdır. Bu yatırımcıların kripto paranın iyi bir yatırım olduğundan emin olmaları gerektiği anlamına gelir. Ayrıca Safemoon kullanımı ile ilgili net bir düzenleme olmadığını da belirtmek gerekir. Güvenli bir yatırım olma potansiyeli olmasına rağmen kapsamlı araştırma yapmak ve ilgili riski değerlendirmek çok önemlidir. Unutulmamalı ki risk değerlendirilmesi ve değişkenler incelenmeden yatırım yapmak risk potansiyelini artırmaktadır.

SFM coin hangi borsada?

SFM coin Binance , Huobi ve Okex gibi önde gelen borsa sitelerinde bulunabilir. Borsalarda SFM coin alıp satabilmek için bir hesabınızın olması gerekir. SFM kripto parası şimdi birkaç büyük borsada işlem görüyor. Yatırımcılar parayı Coinbase, Binance veya başka bir borsada alıp satabilir.

SFM coin fiyatı

SFM coin alınır mı sorusunu cevaplamamız için SFM coin fiyat ve SFM coin ne kadar gibi soruları yanıtlamak önem arz etmektedir. SafeMoon coin Binance Smart Chain üzerinde istikrarlı bir takas hizmeti sunan bir kripto para birimidir. Bu kapsamdaki bilgiler aşağıda belirtilmektedir.

SFM coin kaç TL?

SFM coin kaç TL sorusunun yanıtı 1 SFM coin TL bazında 0,02 TL olarak belirtilebilir.

SFM coin kaç Dolar?

SFM coin kaç Dolar sorusunun yanıtı 1 SFM coin Dolar bazında 0,0014 Dolar olarak belirtilebilir.