Seks işçisi anne, üç haftalık bebeğini sattı

Bebek sahibi olmak her kadının ve her adamın hakkı olan bir durum değil sözünü bir kere daha hatırlayacağımız bir haberle karşınızdayız.

Seks işçisi anne, üç haftalık bebeğini sattı

Nijerya’nın Anambra eyaletinde yaşanan olay herkeste şok etkisi yarattı. Henüz birkaç hafta önce baba olan adam polise giderek eşinin doğumdan üç hafta kadar sonra oğluyla beraber ortadan kaybolduğunu söyledi. Polis tarafından yapılan araştırmalar sonucu annenin üç haftalık bebeğini 1200 sterline sattığı belirlendi.

23 yaşında olan Mary Olatayo adlı biri hamile kaldıktan sonra doğum yaptı. Doğumunun hemen ardından ortadan kaybolan kadının neden ortadan kaybolduğu ortaya çıktı. Seks işçiliği yaptığı iddia edilen annenin, bebeğini parayla sattığı ortaya çıktı. Adı belli olmayan baba, anne ile oğlunun beraber rahat yaşamadı için bir ev tutmuştu. Fakat doğumdan üç hafta kadar anne, oğlunu yanına alarak ortadan kayboldu.

İşlerimi aksatıyor!

üç haftalık bebeğini sattı

Babanın polise gidip eşim ve çocuğum bir anda ortadan kayboldu demesinden sonra polis geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis tarafından başlatılan soruşturma kapsamında annenin bebeğini işlerimi aksatıyor gerekçesiyle Anambra Eyaletindeki birine 1200 sterline yani oranın para birimiyle altı yüz bin naira karşılığında sattığı ortaya çıktı. Kendini eyalette olan alıcıya götüren kişinin arkadaşı Chioma Esther Ogbonna olduğunu ve aldıkları parayı da eşit paylaştıklarını açıkladı.