SEC, Ripple ’ın gerçekleri gizlemeye çalıştığını iddia Etti!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) avukatı Jorge Tenreiro, Ripple’ın belgeleri mühürleme talebini sorunlu olarak nitelendirdiğini bildirdi.

SEC, Ripple ’ın gerçekleri gizlemeye çalıştığını iddia Etti!

SEC’e göre Ripple’ın belgelerini mühür altında tutma talebi endişe verici ve sorunlu.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nda (SEC) kıdemli bir duruşma avukatı olan Jorge Tenreiro, 30 Mart’ta Sulh Hakimine yazdığı bir mektupta Ripple’ın mühürlenme taleplerinin “sorunlu” olduğunu iddia etti. Mektupta, Ripple‘ın vakayla ilgili “kritik gerçekleri gizlemeye” çalıştığını yazıyor:

“Ripple’ın bu davayla ilgili kritik gerçekleri yatırımcılarından gizlemeye devam etmek istemesi rahatsız edici olmaya devam ediyor ve 1933 Menkul Kıymetler Yasası’nın kayıt hükümleri tarafından empoze edilen yatırımcı-koruyucu ifşa gereksinimlerine duyulan ihtiyacı vurguluyor.”

Geçen hafta, blockchain şirketi yargıçtan bazı belgelerini “gizli ve özel bilgiler” içerdikleri için mühür altında tutmasını istedi. Ancak SEC, bu tür taleplerin kamu erişim ilkeleriyle “çelişkili” olduğunu savunuyor.

Bununla birlikte büyük bir XRP (Ripple) Balinası harekete geçti!

Ripple ve Binance tarafından taşınan 127,3 milyon XRP nereye gidiyor?


Popüler kriptto balina takipçisi Whale Alert’e göre, son 24 saat içinde Blockchain balinaları  Ripple ve Binance 127,3 milyonluk XRP balinasını harekete geçirdi. Bu, geleneksel fiatta 71.858.922 doları temsil ediyor. Whale Alert ekibi, San Francisco merkezli Blockchain balinası Ripple da dahil olmak üzere kripto para piyasasındaki kilit oyuncular tarafından şaşırtıcı miktarda XRP’nin taşındığını duyurdu.

Etiketler