HOT 'da neler oluyor?

Holo hala geliştirme aşamasındadır ve 2021 yılına kadar açık alfa ve beta testi için başlatılması bekleniyor.

HOT 'da neler oluyor?

HOLO COİN NEDİR?
Holo, blok zinciri teknolojisinin kullanılmasını gerektirmeyen DApp'leri geliştirmek için bir çerçeve olan Holochain kullanılarak oluşturulan merkezi olmayan uygulamaları barındırmak için eşler arası dağıtılmış bir platformdur . Holo'nun amacı, Holo ağ katılımcıları tarafından internette barındırıldıkları için DApp'lere kolayca erişilebilen bir ekosistem ve pazar sunan daha geniş internet ile Holochain kullanılarak oluşturulan uygulamalar arasında bir köprü görevi görmektir. 

Holo ağı, aktif olarak test edilen ve ev sahiplerine hizmetleri için ödeme yapmak üzere bir muhasebe sistemi görevi görecek olan HoloFuel adlı bir belirteç kullanılarak kolaylaştırılacak. 2018'de proje, bir ERC-20 jetonu, HOT aynı zamanda HoloToken olarak da bilinir lansmandan sonra HoloFuel için kullanılabilecek bir "IOU" olarak basıldı.

Holo hala geliştirme aşamasındadır ve 2021 yılına kadar açık alfa ve beta testi için başlatılması bekleniyor.

Holo'nun Kurucuları Kimlerdir?
Holo , her ikisi de deneyimli sözleşmeli kodlayıcılar olan Arthur Brock ve Eric Harris-Braun tarafından kuruldu . İkili , proje üzerinde çalışmaya ilk olarak Aralık 2016'da, gelecekteki bir P2P ekonomisini güçlendirmek için tasarlanmış bir araç ve teknoloji geliştiricisi olan MetaCurrency Projesinin bir parçası olarak başladı. Holo, kısmen, ikisinin daha önce üzerinde çalıştığı DApp'ler için kooperatif bir P2P çerçevesi olan Ceptr'den sonra modellenmiştir.

Alt coin rallisi hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz hafta çok sert hareketlerin yaşandığı  HOT (HOLO) 'dan yüzde 40 lık hareketin ardından teknik analiz analiz, destek ve dirençler.

Destekler: 0,015135 - 0,01400 - 0,121539 

Dirençler: 0,01621 - 0,01700 - 0,01855

 HOT 'da neler oluyor? - Resim : 1

Etiketler